Tockica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:48 |
![]() Zahvaljujem svima na prijateljskim savjetima, podrsci i nesebicnim savjetima- stvarno ste super i puno sam od vas naucila.
A sto sam to naucila?
Prosudite sami...
P.S. kada uspijem staviti fotke na forum pokusavam...pricekajte malkice...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tockica, dobro nam došla
![]() Vidim da si naučila svašta. Sve pohvale.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Točkice izvrsno ti ide ovo s namještajem...jedna od najljepših cvjetnih salveta...
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
tockice, dobro nam došla i još se bolje zabavljala s nama. Radovi su ti jako lijepi i uredni, samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Točkice, dobrodošla
![]() super su ti radovi. nadam se da ćeš se dobro zabavljati na forumu i svašta još naučiti
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Točkica ,pozdravljam te ,želim ti da se s nama ugodno družiš,da uživaš u svojim radovima i našim pohvalama i da se ne ljutiš na neku dobronamjernu kritiku.
Vidim da su ti radovi krasni,kad naučiš tehnički dio,vidim da ćemo zaista uživati...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepi radovi Točkice
![]() Mislim da će naš Plavi cvijet konačno imati s kime razmijeniti iskustvo iz prve ruke.....očekuj njeno bombardiranje pitanjima ![]() ![]() Dobro nam došla ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Točkice, izaberi veličinu slike 640X480 najbolje se vide i ja sam se napatila s veličinom. inače, ponavljam, prekrasan namještaj baš je shabby shic...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Točkice,dobro došla...mislim da ćeš uživati sa nama,cure su super.
Vidim da radiš na drvu,i meni je drvo nekako najdraže. Probaj staviti veličinu kak ti je Božica rekla i slike budu ok. |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Dobro nam došla i dugo nas veselila ovako lijepim radovima....
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
tockice dobro dosla...prvo si stavila slike u moju galeriju...
![]() ...zelim ti ugodno i dugo druzenje s nama...i uzivanje u decoupage tehnici |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Točkica, dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro nam došla
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Bok svima bas ste me razveselile s pohvalama. Lijepo je druziti se s vama. Hvala ti Goga na pomoci, ja sam to htjela sama ali nisam znala. Odmah se trudim prihvatiti kritike i ispraviti slikice (povecati rezoluciju).
Ovo ljeto imam puno planova, a radove cu vam uvijek pokazati.
Hvala i pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dobro nam došla Točkica!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Točkica , dobro nam došla i dugo se družila s nama. Inače radovi su ti super i samo tako nastavi. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
http://img301.imageshack.us/i/dsc02009e.jpg/
ova stolica mi je mrak..imami ja takvu samo od bijelog bora pa si mi dala ideju...
|
|
![]() |
|
Hello svima
![]() evo mene s nekim novim radovima.
Znam, znam da sam vec dosadna s istim motivima salveta ali to sam radila mojoj frendici koja je bas taj motiv izabrala.
![]() Moje frendice su se odusevile decoupagom i vjerujem da cemo uskoro imati neke nove clanice naseg lijepog foruma.
Zelim Vam ugodno ljeto i aktivan odmor.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Točkice dobrodošla i od mene. Nažalost ne vidim niti jedan tvoj rad nije do tebe nego mi ne prikazuje ništa od imageshack-a. Lijepo ti druženje želim s cijelom ekipom teta salveta
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |