Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tockica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tockica

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Tockica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tockica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tockica
    Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:48
Smile Pozdrav svima,
prosli tjedan sam bila na godisnjem i vec duze vrijeme planiram baviti se ovom lijepom tehnikom decoupage(om).
Zahvaljujem svima na prijateljskim savjetima, podrsci i nesebicnim savjetima- stvarno ste super i puno sam od vas naucila.
A sto sam to naucila?
Prosudite sami...
P.S. kada uspijem staviti fotke na forum pokusavam...pricekajte malkice...

smile106
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:12
Tockica, dobro nam došlasmile73.
Vidim da si naučila svašta. Sve pohvale.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:28
Originalno poslano od člana Tockica Tockica napisao:

Smile Pozdrav svima,
prosli tjedan sam bila na godisnjem i vec duze vrijeme planiram baviti se ovom lijepom tehnikom decoupage(om).
Zahvaljujem svima na prijateljskim savjetima, podrsci i nesebicnim savjetima- stvarno ste super i puno sam od vas naucila.
A sto sam to naucila?
Prosudite sami...
P.S. kada uspijem staviti fotke na forum pokusavam...pricekajte malkice...

smile106
Točkice izvrsno ti ide ovo s namještajem...jedna od najljepših cvjetnih salveta...
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:58
tockice, dobro nam došla i još se bolje zabavljala s nama. Radovi su ti jako lijepi i uredni, samo tako nastavismile146
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:30
Točkice, dobrodošla smile75
super su ti radovi. nadam se da ćeš se dobro zabavljati na forumu i svašta još naučiti
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:43
Točkica ,pozdravljam te ,želim ti da se s nama ugodno družiš,da uživaš u svojim radovima i našim pohvalama i da se ne ljutiš na neku dobronamjernu kritiku.
Vidim da su ti radovi krasni,kad naučiš tehnički dio,vidim da ćemo zaista uživati...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:55
Jako lijepi radovi Točkice
Mislim da će naš Plavi cvijet konačno imati s kime razmijeniti iskustvo iz prve ruke.....očekuj njeno bombardiranje pitanjima
Dobro nam došla
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:00
Točkice, izaberi veličinu slike 640X480 najbolje se vide i ja sam se napatila s veličinom. inače, ponavljam, prekrasan namještaj baš je shabby shic...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:28
Točkice,dobro došla...mislim da ćeš uživati sa nama,cure su super.
Vidim da radiš na drvu,i meni je drvo nekako najdraže.
Probaj staviti veličinu kak ti je Božica rekla i slike budu ok.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:13
Dobro nam došla i dugo nas veselila ovako lijepim radovima....smile73
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:35
tockice dobro dosla...prvo si stavila slike u moju galeriju... ...pa sam javila moderatorima da ti otvore vlastitu i premjeste tvoje radove...dakle,iselila sam te...hihi...svida mi se kompletic koji si napravila...jos kad bi malo povecala slike da se bolje vide...

...zelim ti ugodno i dugo druzenje s nama...i uzivanje u decoupage tehnici
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 23:19
Točkica, dobro došla smile73 Nadam se da će bit puno radova kod tebe! Ovi za početak su jako lijepi!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 09:50
dobro nam došla smile73
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Tockica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tockica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 11:07

Bok svima smile79

bas ste me razveselile s pohvalama.

Lijepo je druziti se s vama.

Hvala ti Goga na pomoci, ja sam to htjela sama ali nisam znala.smile73

Odmah se trudim prihvatiti kritike i ispraviti slikice (povecati rezoluciju).

Ovo ljeto imam puno planova, a  radove cu vam uvijek pokazati.

Hvala i pozdravsmile113

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 12:14
dobro došla smile73
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 19:37
Dobro nam došla Točkica! smile75 (More mi je ukrala buket pa ćeš se morati zadovoljiti samo ovom jednom ružicom! LOL)
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 09:53

Točkica , dobro nam došla i dugo se družila s nama. Inače radovi su ti super i samo tako nastavi. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 10:09
http://img301.imageshack.us/i/dsc02009e.jpg/
ova stolica mi je mrak..imami ja takvu samo od bijelog bora pa si mi dala ideju...
Na vrh
Tockica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tockica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 09:13
Hello svima
smile170
evo mene s nekim novim radovima.
Znam, znam da sam vec dosadna s istim motivima salveta ali to sam radila mojoj frendici koja je bas taj motiv izabrala.smile183

Moje frendice su se odusevile decoupagom i vjerujem da cemo uskoro imati neke nove clanice naseg lijepog foruma.
Zelim Vam ugodno ljeto i aktivan odmor.
smile79

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 09:30
Točkice dobrodošla i od mene. Nažalost ne vidim niti jedan tvoj rad nije do tebe nego mi ne prikazuje ništa od imageshack-a. Lijepo ti druženje želim s cijelom ekipom teta salveta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.