moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 89> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha, ništa nisam zapamtila od te ljepote i tolikog izbora. Samo znam da toliko toga imaš i da ću sigurno nešto naći za moje malo dvorište kad jednom uživo prošetam tvojim dvorišćem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Shasha, onaj narančasti cvijet je Asclepias tuberosa ali to ti nije došlo od mene jer ga ja na žalost nemam
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Shasha prekrasno šarenilo,a ovaj zadnji cvjetić je prekrasan.Da nije fuksija jer ima slične listove i pupove?
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() A kako se zove ovaj ljepotan od Iris???
![]() Također prekrasan i neobičan cvijet...
I još ovo...
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj shasha ludnica od cvijeća - moram pod hitno to vidjeti uživo i naravno zabilježiti se za nešto
![]() a inače sam bila sa Fridom na
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Andrea,možda neku i pomješam no kaj ću kad me svaka asocira na osobu od koje je došao.
Iris,kaj ću ti ja,bilježi na papir to šta vidiš
![]() Silvek,ma jedan se bu primil makar ga zabetonirati morali(a cveteke bumo onda naljepili na granu)
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Koje šareniloooooo!!!!
![]() Jeli ti kaj cvjeta što si dobila od mene zadnji put? Trebala bi imati onaj zadnji cvjetak na slici... Vidim ja da se horti počela širiti, nema vrta u koji nije došlo nešto od nje. ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
daklem svašta ja tu vidim
![]() a ono je znači liatris...a jesam i ja smotana....nisam ga prepoznala
![]() al dobro....sad znam da sam ga posadila na krivo mjesto
![]() grančice abutilona što si mi poslala imaju po par listića i zasad se drže....nadam se da će se primiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma daj,nebum cvijet zvala"gila"!!!To su ti ,po novom"silvekine bombice"
![]() Sutra gledam ak ima koja grana bez pupoljka i pelcam Abutilčeka(prosim bez ispravka jer ga ja tak zovem) za tebe
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ti znaš da sam ja jaaako zavidna na tvojem abolutionu
![]() ![]() Cinije su stvarno šašavo male, ali nisu ni moje nešto mnogo veće ![]() ![]() Ona bombica je gilia capitata ![]() |
|
![]() |
|
Konte,čekam da prvi puta procvate,uh šta sam nestrpljivaaaaa
![]() Maslačak,kako da nemam,pa vidiš da velika večina tog cvijeća dolazi od cura sa foruma.Stvarno,kad gledam,toliko cvijeća imam iz cijele Hr a bome i šire i zato je moj vrt neprocjenjiv
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
same su niknule(ko se sjeća ,jesenas su tu bile posađene maćuhice i u proljeće sam ih počupala)i tako malecke već cvatu
![]() narančasti ljiljan
![]() to nije cvijet nego je korijandre niknuo među nevenom i baš mi medeno izgledaju zajedno
![]() tu ima,pitaj Boga koliko vrsta,seduma
![]() i nema višeeeeeeeee......
|
|
![]() |
|
Ovi ne znam od kud su došli,jednostavno su tu niknuli
![]() nju sam prošle godine kupila i neka jadna grančica je ovog proljeća davala,slabe,znakove života.Strašno mi je drago da je preživjela jer takve ove godine nisam vidjela za kupiti
![]() i ova sirotica je počela cvasti konačno
![]() Iris,za to sam ti rekla,ako prije kod tebe procvate da mi veliš kak se zove.Ok,sad,kad cvate znam šta je
![]() i još nešto za tebe,Iris,nadam se da ti se koja grančica primila,evo moj abutiček bu cvao
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hmm jel to čekamo tritomu? voliš nas zbunjivati?
![]() stolisnik mi se sviđa ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ovo je od SilveK došlo i ok to znam kak se zove.Joj i one su minijaturne(ima i večih no njih nisam slikala)ali su medeneeee
![]() ![]() ![]() ![]() i ovo je od silvek-ice
![]() eee i ovaj plavi cvjetić,sam sam zaboravila ime."Silvekina bombica"
![]() e ovo nije od silvek.Dragoljub je moj al je ova ljepotica u sredini došla sa Brača do mene(Lantana
![]() ![]() Kad smo kod Brača,tu nam je i Split...Ljepotica od Iris
![]() ![]() ima tu i nešto iz podsljemenske zone..ok ima puno no neću vam sad ve pokazati...Tritoma od Bake B.nadam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je zbog toga,Triša,naravno i Andrea.Samo vi djelite,nedaj Bože da nekom nešto ugine,znamo di ima zaliha
![]() Gio,šta je vjetar dopuhao do tebe??!
![]() Evo slikica.....
Prvo da se "pohvalim" veličinom svojih cinija
![]() Naime one su velike,ups,ni V od velikih tu nema,one su minijaturneeeeeeeee,ma nekih 10-ak cm,mooožda je neka narasla na divovskih 15cm
![]() ovo oko nje je list od ukrasnog slaka,za usporedbu
![]() a ima i duplih
![]() ![]() pa malo Karlovačkog.....cvijećaaaaaaa
![]() ne da mislim nego sam sigurna da imam najljepši stolisnik,Hortiiiiii
![]() ![]() A sad vidite ovo..ak je stolisnik najljepši,kako da onda ovo nazovem-da,ozbiljno pitam kak jer ne znam kak se zove
![]() Opet....Hortiiiiiiiiiiii,pomagaj(nju zovem jer je od nje došlo,naravno)
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i po Loznici
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He, he baš čudno da ti nešto nemaš, a mi smo sve što imamo pokupili od tebe, ništa kad ti nešto prefali, piši, pa ti vratimo Ma uvijek se veselim kad ti imaš nešto što mi nemamo, jer druge godine, svi to imamo. I tvoje se biljkke šire po Rijeci, samo da znaš. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |