Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:03
nemoraš, odustajem...naučila sam kada treba stati kod nečega što ti ne ide...jednostavno, ne brukati se ....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:05
ma daaaaaaaaaj, pa kak se ja obrukam....a ne necu se obrukat kad ti pokazem baranjsku kucu...kontam da bi ju djeca bolje izmodelirala...i to ne bilo koja djeca, vec ona u predskolskom...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:07
Nataša, ja isto imam problema sa crtanjem... Čiča Gliša je moj top projekt, sve kompliciranije od toga jednostavno ne ide! Pomirila sam se s činjenicom da nemam talenta za neke stvari i gotovo! Probala sam i ja s knjigom, čak i onom namijenjenu djeci, pa sam se smijala sama sebi nakon pola sata truda kad sam vidjela nastali rezultat! smile60
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:09
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

ma daaaaaaaaaj, pa kak se ja obrukam....a ne necu se obrukat kad ti pokazem baranjsku kucu...kontam da bi ju djeca bolje izmodelirala...i to ne bilo koja djeca, vec ona u predskolskom...

ja se ne volim brukat, ja volim priznat da mi nešto ne polazi za rukom i odustati od toga...pa tako i od crtanja za koje javno kažem da mi ne ide...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:11
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Nataša, ja isto imam problema sa crtanjem... Čiča Gliša je moj top projekt, sve kompliciranije od toga jednostavno ne ide! Pomirila sam se s činjenicom da nemam talenta za neke stvari i gotovo! Probala sam i ja s knjigom, čak i onom namijenjenu djeci, pa sam se smijala sama sebi nakon pola sata truda kad sam vidjela nastali rezultat! smile60

o tome ti i pričam...to je isto kao i recimo vožnja automobila i vožnja motora i bicikla...autom ovladavam bez pol pardona, ničega me nije strah ni nakon neszgode iz koje jedva izvukoh glavu, al na biciklu da me vidite, pa to je ravno svjetskoj kataklizmi, jedva se održavam na dva kotača....stoga o motoru ni ne pomišljam, moje motoričke sposobnosti toga ranga su ravne prahistorijskoj amebi...
ito je i sa crtanjem i slikanjem,kada nešto ne ide, neide, i džaba se praviti da nije tako...

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:15
ako bas o takvom neumijecu crtanja pricas onda ok...ali jednostavno mi je neshvatljivo, paradoksno ili kako god hoces to nazvat da ti nesto tipa kreativnog izrazavanja ne polazi za rukom...tete salvete ne znaju druge stvari koje radis ili si radila...zato ja ne mogu vjerovat....od heklanja, vezenja, zlatoveza, jaja, gipsanja, modeliranja, decoupaga, nakita, ocrtavanja zidova...mobila...i jos uvijek ne mogu vjerovat...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:16
smile96Slažem se - treba svakako pokušati, ali znati svoje granice! Motorika amebe, ha? Koji smijeh! 
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:18
pa kad je tako, šta da se pravim da imam motoriku ko kineski gimnastičari? ili ruski klizači...kada sam smotanija po tom pitanju i od bambija i tupka i glupka sveukupno...nema te amebe koja bi mene zeznula...

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:24
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

ako bas o takvom neumijecu crtanja pricas onda ok...ali jednostavno mi je neshvatljivo, paradoksno ili kako god hoces to nazvat da ti nesto tipa kreativnog izrazavanja ne polazi za rukom...tete salvete ne znaju druge stvari koje radis ili si radila...zato ja ne mogu vjerovat....od heklanja, vezenja, zlatoveza, jaja, gipsanja, modeliranja, decoupaga, nakita, ocrtavanja zidova...mobila...i jos uvijek ne mogu vjerovat...

ispravak netočnog navoda...jedino zlatovez nisam nikada do sada radila, čak n i probla, ali nije isključeno da neću Wink
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:29

vidi ti nataše kako je svestrana!!! bravo.

znam i ja heklanje i vezenje, ali moram priznati da sam to zanemarila.
hoćemo to staviti na razne hobije?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:32
možemo staviti...ja sam to odavno zanemarila jer imam povrijeđen palac desne ruke, pa me jako boli kada heklam, a i vezem, malo mi je tada u neprirodnom položaju,pa je nezgodno...a moram reći da sam to jako zanemarila otkada mi se sin rodio...
samo...upozoravam te...morat ću početi već večeras radove slikati da uspijem uslikati sve što sam do sada radila...
kada krećemo sa otvaranjem?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:32
Eto, šta su ti Slavonke! I ja sam se okušala u nekakvom vezu prošlo ljeto, veoma amaterski doduše, ali imam dvije meni lijepe male ukrasne jastučnice! Heart
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:36
izzy, da ti otkrijem tajnu?! ja ti nisam slavonka, nisam čak ni baranjka (iako u baranji živim već 11 godina) ja sam ti bilogorka... :)

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:37
ja imam dio toga poslikan. moja mama puno veze, dosta toga i proda, pa smo to unazad par godina nastojale redovito poslikati. morat ću pregledati te fotke i napraviti nekog reda pa onda možda....
a ti fotić u ruke i slikaj 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:38

i neću podvaljivati mamine radove pod svoje.

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:42
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

i neću podvaljivati mamine radove pod svoje.

to je uredu, to se cijeni...od sutra otvaramo novu galeriju...
a jesi me sad napalila, sad neću imati mira dok neštoneodem uslikati i staviti odmah...

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:46

šta? već sutra?

pa ja morat srediti fotke. i mi se moramo srediti jer ćemo dobiti smile232  malo smo skrenule s teme. dakle, nastavak na hobijima...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:47
je, imaš pravo...otvaram tam priču, stavim rad i krećemo..
da ne dobijemo smile155
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:07

Mnataša, ja se vraćam na tvoju temu...

Kutijica je mrak!!!

Tako lijepo ukomponirano, pedantno, ma super je...bravo
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:08
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

je, imaš pravo...otvaram tam priču, stavim rad i krećemo..
da ne dobijemo smile155

Kakav je to fajt? Hoću i ja ...to mi ide. smile148
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,523 sekundi.