Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 29>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 08:52
Meni je ovaj mali tanjurić predivan. Gdje ga kupuješ i koliko je kunića? Bezuspješno ga tražim po Osk.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 08:52
divno mi je sve, ali tanjurici su stvarno presavrseni  Clap
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:11
@ goga: guštaš ti Smile 
@ lula: moram priznat da je i meni mali tanjurić poseban. prezadovoljna sam i svako malo ga gledam.
@ karmen: tanjurić sam kupila prije par mjeseci u rasadniku, u splitu. mislim da sam ga platila 5-6 kn. je, tako je nešto bilo. u rasadnik nisam bila od tada, od kad sam kupila tanjurić. morat ću jednom otić do tamo da vidim jel imaju.
@ plavi cvijet: hvala ti Hug
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:22
nego da se javim prije nego ste me udavile i zadavile....hahahaha
shvaćam ono kao kompliment, ne brini....i za to ti more fala...

što se tiče kućice, ne brini, ako te imalo tješi, evo i ja sam zapela sa onom julijinom, nikako da je obojam, nešto nisam s njome zadovoljna, a to ni sama ne znam zašto i sa čime, al sada kada se posušila, nekako  mi nikako ne sjeda kao ona prva...a i istini na volju, do grla sam u dozerima, nikako da ih završim sve...morat ću malčice raditi na toj kućici da mi se dozeri ne omrze...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:26
Tanjurići su mi prekrasni!Daj mi reci sa kakvom bojom radiš pittorico?Ja sam probala pittorico na jednom staklenom tanjuru,ali mi je boja probila salvetu,pa sam ga morala oprati.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:28

Draga tebe čovjek ne smije izgubiti iz vida.

Meni se prekrasni ovi tanjuri i onaj morski okvir...smile141
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:54
@ mnataša: ma sredit ćemo mi te kućice, kad tad Smile

@ piramida: kad sam prvi put radila sa staklenim tanjurom, dogodilo mi se isto što i tebi. i to zato što mi se ljepilo nije skroz osušilo. bila sam nestrpljiva, malo bi prstom takla po salveti i kao ona se osušila i odma bi počela stavljat boje. velika greška! to mi je bila škola da tako nešto ne ponovim.
na tanjur bi nalijepila salveticu i pustila bi da se dobro osuši. sutradan bi nastavila dalje. da salvetica dođe do izražaja, samo po njoj bi lagano spužvicom tupkala bijelom bojom i malo bi sačekala da se osuši. boje koje sam koristila na malom tanjuriću... posebno sam crvenu i zelenu pomiješala sa bijelom da dobijem ovako svijetle nijanse i onda sam malo pomalo spužvicom tupkala po tanjuriću. malo esperimentiraj. na kraju (kad se sve osuši) bi preko svega toga opet tupkala bijelom bojom i lakirala.
eto, nadam se da sam bar malo pomogla. ako netko radi na drugačiji način, bilo bi mi drago da napiše.

@ proljeće: hvala Smile nadam se da si uživala i da si se dobro odmorila.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 16:12
Sjajan je okvirić sa svjetionikom i brodom,originalno i tvoje!
Pittorico kvalitetan i lijep ali okvirić dražestan!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 17:31
Ma probala sam i ja drugi dan farbat,ali je boja ipak probila i to bijela.Mislim da je problem u boji,nisam imala one za beton,pa sam koristila nekakvu bijelu za drvo.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:54

smile141
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 20:03
Okvirić mi je tako meeeeeedeeeeeni!!! Bravoooooo! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:14
hvala vam svima smile79
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:36

nešto dječje. okvirić od das mase i opet morska tema. ne znam zašto me to toliko drži Smile nisam imala namjeru napravit ovakav dječji okvirić. htila sam nešto drugo napravit, al ispalo je ovako i meni super. ribice, morski konjić i meduza (ako uopće na to sliče LOL). na dnu su nalijepljene školjkice i 2 salvetice, zvijezdice. to mi je ostalo i bilo mi je glupo bacit.

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:37
cvjetna kutijica

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:38

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:40
morska kutijica. kutijicu iznutra nisam obojala, nego sam je samo malo brusila i nalijepila sam filc koji je misecima stajao u mojoj ladici. ovako sam se napokon toga riješila Smile

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:41

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:49
more nam se vratilo smile137
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:50
O ribica jedna iz mora...dječji okvirić ti je sladak...
škrinjice...jednostavne i interesantne...bravo...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 19:25
Škrinjice su baš lijepe,a i okvirić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.