Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 104>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 08:53

clematis
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 08:57

irisi
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:12

ovo je jos ostalo leda od jutros sta se nije otopilo
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:22

ovako izgledaju moje surfinije nakon današnjeg nevremena
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:11

Na Brbljaonici sam te pitala gdje si. Sad znam - Kutina!Smile

Taman sam se divila tvom cvijeću kad dođoh do ovog potučenog!Cry

Nadam se da će se oporaviti. Bugenvilija, clematis .... prelijepo.Znam da je dosadno to prebacivanje slika ali pokaži nam još tvojih ljepotica!

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:27

ovo je napravilo nevrjeme jutros
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:29
Užasno mi je žao tvojih biljčica, ali uz tvoju ljubav će se opet oporaviti
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:31

ovo su bili krastavci
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:33
ja se nadam da ce se barem dio oporaviti..sva sreča na vrijeme sam sklonila bugenvilu i jos neko cviječe koje imam u teglama tako da je bar to sačuvano
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:22
A joj i kod tebe led? Strašno... Koliko zla napravi nekoliko minuta olujnog nevremena! Uništi višemjesečni trud naših biljaka.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:04
Žao mi je tebe i tvojih biljčica. Nešto će se oporaviti, ali povrće - užas.
Ako su ti ono krastavci probaj ih podići od zemlje, popikaj barem granje kao za grašak pa ti se možda obnove, jer na zemlji će propasti što zbog oštećenja što od vlage.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:12
i ja sam ujutro bila u komi kad sam vidjela ali nadam se da ce se barem nesta oporaviti..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:19

limun je pun plodova
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:27
Stefkaja, limun je krasan!

Žao mi je, što je i tebi tuča napravila štete.Unhappy
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:35
da,Confused  šteta
al, uf, dobro da si neke cvjećke uspjela spasiti; bugenvilija je predivna. nadam se da će ti se ostalo oporaviti
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:35
Isto se i meni dogodilo prošlog ljeta.
Žao mi je tvojeg cvijeća ali znaj da če ti se brzo oporaviti.
Priroda čini čuda.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:43
lakše se podnese kad čitam vaše poruke...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 13:33

opet bugenvilija
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 13:39

thunbergija
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:42
imaš suzanu baš je lijepa, a clematis i limun su prelijepi

smile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.