Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
clematis |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
irisi |
|
![]() |
|
ovo je jos ostalo leda od jutros sta se nije otopilo |
|
![]() |
|
ovako izgledaju moje surfinije nakon današnjeg nevremena |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Na Brbljaonici sam te pitala gdje si. Sad znam - Kutina! Taman sam se divila tvom cvijeću kad dođoh do ovog potučenog! Nadam se da će se oporaviti. Bugenvilija, clematis .... prelijepo.Znam da je dosadno to prebacivanje slika ali pokaži nam još tvojih ljepotica! |
|
![]() |
|
ovo je napravilo nevrjeme jutros |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Užasno mi je žao tvojih biljčica, ali uz tvoju ljubav će se opet oporaviti
|
|
![]() |
|
ovo su bili krastavci |
|
![]() |
|
ja se nadam da ce se barem dio oporaviti..sva sreča na vrijeme sam sklonila bugenvilu i jos neko cviječe koje imam u teglama tako da je bar to sačuvano
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
A joj i kod tebe led? Strašno... Koliko zla napravi nekoliko minuta olujnog nevremena! Uništi višemjesečni trud naših biljaka.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Žao mi je tebe i tvojih biljčica. Nešto će se oporaviti, ali povrće - užas.
Ako su ti ono krastavci probaj ih podići od zemlje, popikaj barem granje kao za grašak pa ti se možda obnove, jer na zemlji će propasti što zbog oštećenja što od vlage.
|
|
![]() |
|
i ja sam ujutro bila u komi kad sam vidjela ali nadam se da ce se barem nesta oporaviti..
|
|
![]() |
|
limun je pun plodova |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Stefkaja, limun je krasan!
Žao mi je, što je i tebi tuča napravila štete.
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
da,
![]() al, uf, dobro da si neke cvjećke uspjela spasiti; bugenvilija je predivna. nadam se da će ti se ostalo oporaviti |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Isto se i meni dogodilo prošlog ljeta.
Žao mi je tvojeg cvijeća ali znaj da če ti se brzo oporaviti. Priroda čini čuda. |
|
![]() |
|
lakše se podnese kad čitam vaše poruke...
|
|
![]() |
|
opet bugenvilija |
|
![]() |
|
thunbergija |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
imaš suzanu baš je lijepa, a clematis i limun su prelijepi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |