Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:13

Ovu ljepotu sam kupila prošle godine, i nije ni nikla. Ove godine me lijepo iznenadila. Samo sam napravila grešku i nisam ga pohvalila suprugu, i on je misleći da je to korov napola iščupao. Ostalo je par listova (kakav je to korov?). Nadam se da mi neće zamjeriti i da će mi nagodinu ipak podariti cvijet.

Što se tiče tvog vrta, prekrasan je. Moram češće prošetati kroz mnoštvo cvijeća i odmoriti dušu u hladovini, kojeg drveta?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:50
Shasha nasmijala sam se oko trublji - prekrasne su - i ja sam očekivala žute, ali roza su iste kao tvoje, a samo ti slikaš pa makar i neimala ništa

Šibaš već preko 10000 - smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:36
hehehe,kat.raea,sad si me sjetila kad su moj brat i MM  pričali o maslini.Posadili je u vinogradu i stanu oni pred nju i gledaju.Veli moj brat,da je nismo malo preblizu klijeti posadili,čuj za nekih 200godina bude  došla do terase!!!Veli MM a ništa,otpilt ćemo tu granu ako nam bude smetalasmile96
Ma cure ok je no ja volim šarenilo,ko kod Triše,Iris.....Ove godine su mi puževi strašno puno cvijeća pojeli a i mački uništili.
Rekla sam jučer MM-nemoj se smijati,nisam luda no ja NEMAM CVIJEĆA.Onda mi je kupio one dvije sobne a ja sam si kupila dalije i digitalise.Naravno da mi je danas već 5 puta reko,šta slikaš kad nemaš cvijećaWacko
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:34
bome ti je i ove godine prilipo dvoriste,zadovoljna ti ili neTonguesmile120smile120
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:29
Ti nisi zadovoljnaaaa. Pa jel ti nas zezaš, moje dvorište ni za 100 godina neće tak izgledat ( dobro onda neće biti moje Wink). Pa naravno da neko cvijeće baš ne voli kišu svaki dan i da cvijetići odu od previše kiše, ali bar se ti nemaš na šta žaliti.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:26
E shasha, shasha tebe stvarno tebe stvarno treba opendrečit (da dođeš malo k sebi)!?
Nisam zadovoljna,................... kažeš?????
Pa kud ćeš od ove silne ljepote?!
Cvijeće..smile227
klupica za siestu - smile227
...jednostavno-------ne razumijem!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:16
Nisi zadovoljna ,pa ovo je pravi botanički vrt
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 22:15
O, majko moja, koliko truda i rada koja urednost, koji sklad... Prošle godine ti je možda bio šareniji vrt, ali i lani i ove godine je preeeeee krasan!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 21:56
sa čime nisi zadovoljna, ovo je savršeno smile120

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 21:52
Ahaaaaaaa,znači nije ni trebala biti žutasmile96Ma ja mislila da si mi žutu i bijelu dala.Uz bijelu još imam onaj tvoj natpis pa znam da je bijela a uz ovu nemam.
Evo,sad bum slikice dvorišta stavila,konačno.Iskreno,nisam nešto zadovoljna,mislim da mi je prošle godine ljepše šarenilo bilo.

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 21:07
lijepa je i ova smile64
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 20:25
Ha,ha, Shasha sad si me nasmijala, žutu nisi mogla dobiti od mene jer ju ja do ove godine nisam imala ( još se nadam da ju sada imam). Roza ti je takva u pupoljku bijelo - žutozelena, a što se cvijet više otvara to više dobiva roza boju. Ustvari i bijela je u pupoljku ista, samo kako se otvara sve više bijeli. A bijela?
Ali ti si ženo fenomen, pa daj otkrij tajnu šta radiš tome cvijeću, jel ti nemu daš "mrkvu" da cvjeta, a ako ne onda slijedi batina, šta li......Wink.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 19:59
Mama,ignoriram gaLOL.Nisam znala hoće li prezimjeti vani ili da ga selim preko zime u kuću.Kako trebam puno toga seliti u kuću,nemam mjesta za sve,pogotovo da im budu uvjeti solidni.E tako sam se ja odlučila da se on privikava na naše zime i posadila ga u vrt.Ako mu je previše zima nek se smrzne a ako mu je lijepo kod mene,nek se privikne.Eto,priviknuo seBig%20smile

Kat.reaaaaaaaaaaa,imamo "problem"!!!!!!!!!!!velikiLOL

"žuta" trublja neće cvasti žutoLOL
Prešla u roze

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:21
kod tebe je pravi cvjetni raj, a mjesto za kavicu primamljivoSmileSmile
 vidim tvoj eukaliptus i moram reči da je prekrasan. Kako se odnosiš prema njemu??- mene moj jako zabrinjavaCry
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 13:22
Proljeće,znaš da ja stalno nešto selim,sad sam mjesto za kavu preselilaLOL
Nata,tebe više nebum posebno zvala,kad nađeš vremena,dojuriSmile
korijenko,kava je na stolu(u vrijeme slikanja sam šalice prala i frišku kuhala pa je zato tu ne vidišLOL)smile187
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 13:19
Bromelija,pelcam ti taj abutilčekWink
Iris,vrijeme je godišnjih pa kak velika večina kontinentalaca idu na more ,ti bi mogla malo u unutrašnjostLOL
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:49
ja se svaki puta oduševim tvojim cvijećem i vrtom

smile64stvarno ne znam što bih izdvojila, cjelokupni dojam

smile120smile79ipak abuliton smile99
smile94

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:35
aha i ja bi tu kavu pila.....ali i kutiju bi ponijela u posjetu LOL
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 11:34
krasno uređeno mjesto za kavicu! valjda ću naći vremene (konačno) da svratim smile42
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 10:16
Ajme Shasha, kako ti je vrt kijepi, a tek ovo mjesto za kavicu...Tongue

To je nešto novoga??? Izgleda prekrasno...smile142
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.