moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovu ljepotu sam kupila prošle godine, i nije ni nikla. Ove godine me lijepo iznenadila. Samo sam napravila grešku i nisam ga pohvalila suprugu, i on je misleći da je to korov napola iščupao. Ostalo je par listova (kakav je to korov?). Nadam se da mi neće zamjeriti i da će mi nagodinu ipak podariti cvijet.
Što se tiče tvog vrta, prekrasan je. Moram češće prošetati kroz mnoštvo cvijeća i odmoriti dušu u hladovini, kojeg drveta?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha nasmijala sam se oko trublji - prekrasne su - i ja sam očekivala žute, ali roza su iste kao tvoje, a samo ti slikaš pa makar i neimala ništa
Šibaš već preko 10000 -
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
hehehe,kat.raea,sad si me sjetila kad su moj brat i MM pričali o maslini.Posadili je u vinogradu i stanu oni pred nju i gledaju.Veli moj brat,da je nismo malo preblizu klijeti posadili,čuj za nekih 200godina bude došla do terase!!!Veli MM a ništa,otpilt ćemo tu granu ako nam bude smetala
![]() Rekla sam jučer MM-nemoj se smijati,nisam luda no ja NEMAM CVIJEĆA.Onda mi je kupio one dvije sobne a ja sam si kupila dalije i digitalise.Naravno da mi je danas već 5 puta reko,šta slikaš kad nemaš cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bome ti je i ove godine prilipo dvoriste,zadovoljna ti ili ne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ti nisi zadovoljnaaaa. Pa jel ti nas zezaš, moje dvorište ni za 100 godina neće tak izgledat ( dobro onda neće biti moje
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E shasha, shasha tebe stvarno tebe stvarno treba opendrečit (da dođeš malo k sebi)!?
Nisam zadovoljna,................... kažeš?????
Pa kud ćeš od ove silne ljepote?!
Cvijeće..
![]() klupica za siestu -
![]() ...jednostavno-------ne razumijem!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nisi zadovoljna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, majko moja, koliko truda i rada koja urednost, koji sklad... Prošle godine ti je možda bio šareniji vrt, ali i lani i ove godine je preeeeee krasan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sa čime nisi zadovoljna, ovo je savršeno
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ahaaaaaaa,znači nije ni trebala biti žuta
![]() Evo,sad bum slikice dvorišta stavila,konačno.Iskreno,nisam nešto zadovoljna,mislim da mi je prošle godine ljepše šarenilo bilo.
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepa je i ova
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ha,ha, Shasha sad si me nasmijala, žutu nisi mogla dobiti od mene jer ju ja do ove godine nisam imala ( još se nadam da ju sada imam). Roza ti je takva u pupoljku bijelo - žutozelena, a što se cvijet više otvara to više dobiva roza boju. Ustvari i bijela je u pupoljku ista, samo kako se otvara sve više bijeli. A bijela?
Ali ti si ženo fenomen, pa daj otkrij tajnu šta radiš tome cvijeću, jel ti nemu daš "mrkvu" da cvjeta, a ako ne onda slijedi batina, šta li......
![]() |
|
![]() |
|
Mama,ignoriram ga
![]() ![]() Kat.reaaaaaaaaaaa,imamo "problem"!!!!!!!!!!!veliki
![]() "žuta" trublja neće cvasti žuto
![]() Prešla u roze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je pravi cvjetni raj, a mjesto za kavicu primamljivo
![]() ![]() vidim tvoj eukaliptus i moram reči da je prekrasan. Kako se odnosiš prema njemu??- mene moj jako zabrinjava
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Proljeće,znaš da ja stalno nešto selim,sad sam mjesto za kavu preselila
![]() Nata,tebe više nebum posebno zvala,kad nađeš vremena,dojuri
![]() korijenko,kava je na stolu(u vrijeme slikanja sam šalice prala i frišku kuhala pa je zato tu ne vidiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bromelija,pelcam ti taj abutilček
![]() Iris,vrijeme je godišnjih pa kak velika večina kontinentalaca idu na more ,ti bi mogla malo u unutrašnjost
![]() |
|
![]() |
|
ja se svaki puta oduševim tvojim cvijećem i vrtom
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aha i ja bi tu kavu pila.....ali i kutiju bi ponijela u posjetu
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
krasno uređeno mjesto za kavicu! valjda ću naći vremene (konačno) da svratim
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Shasha, kako ti je vrt kijepi, a tek ovo mjesto za kavicu...
![]() To je nešto novoga??? Izgleda prekrasno...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |