Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 184> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ko bog, rastura - sigurno bude cvala plavo, onda mi moraš dati pelcer (šalim se naravno)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prva si na spisku za tu vrstu lantane.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Raznoliko i lijepo
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Donijet ću ti biljku umjesto sjemena, pa si lovi sjeme. Ako ja omanem kao što u većini slučajeva ostadosmo obe bez sjemena. Donosila sam ja biljku na jednu kavu, ali je nitko nije htio, izgledala vam kao trava
![]() Evo ti za koprivu i Štefici na posjeti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe slikice i novi avatar!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
lijepe slike...
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
čestitkama se i ja pridružujem!!
i da sad znam ko ima roza alisum a nadam se da znaš što to znači!?!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrcko to je ona vajgela šta nam je donjela kitice Jagoda na predzadnju kavu? Meni se je isto primila, jupiiiii !!!!
Da li je to možda ona ukrasna papričica što sam vam ja svima donjela na kavu isto taj put. Ako je onda si sretnica, moje imaju tek cca 10 cm, moram ih hitno seliti u vrt.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma čime ti to zalijevaš da ti je sve tako lijepo veliko ??
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve ti je prekrasno nemam riječi. A usput ovdje da ti poželim sve najbolje za tvoj rođendan i da budeš živa i zdrava dugo godina u zdravlju veselju i miru sa svojim mužem . I dugo godina se bavila sa ovako prekrasnim cvijećem-od srca ti želi -NIHO- ..SMRCKO-----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrkice, ma sve je super, pa još na današnji dan razgledavam malo tvojih 80 stranica, koliko ste toga napravili, vi ste pravi čarobnjaci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja ću ti tu opet poželjeti SRETAN ROĐENDAN, dobro se provedi danas i naravno opljačkaj muža....
![]() Ja se kao i Hoya javljam za sjeme ovog lila cvijetka
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Taman sam se htjela pohvaliti kako su moje ćuvarkuće procvijetale, a onda sam se sledila zbog ovog teksta...Na sreću, ne propadne cijela biljka, propadne samo cvjetna stabljika. ![]() Čuvarkuća (Sempervivum tectorum L.) je trajna biljka s mesnatim, sočnim listovima koji završavaju šiljastim vrhom i tvore prizemnu rozetu široku do 8 cm. Ljeti iz rozete izraste do 40 cm visoka cvjetna stabljika, pokrivena malim ljuskastim listićima, koja na vrhu završava većim brojem ružičastih, zvjezdastih cvjetova složenih u razgranati cvat. Poslije donošenja ploda stabljika propada. Biljka se razmnožava vegetativno, preko bočnih izdanaka iz kojih nastaju nove rozete. Latinskim imenom, koji u prijevodu znači “uvijek živuća”, svjedoči o svojoj neuništivosti u najrazličitijim uvjetima života |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dada ma baš si me razveselila ovim svojim postom..
Pročitala sam još negdje da nakon cvatnje propadne.....
A moja crvena se upravo sprema na cvatnju!
Hvala ti dada!
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim željama za rođendan i pohvalama za vrtek i avtar.
![]() Evo se znojim kao konj ![]() Lovim sjeme ne brinite ![]() ![]() Da Kontesica ono je tvoja papričica i stalno je gledam ![]() Mamita svačeg u mom vrteku : Cvijeće UREA 7, kokošije bio đubre, i konjsko đubre možda kod ruža ili još nečega Povrće juha od trave i konjsko eko đubre. Da vas ne nabrajam ali ste mi svi u srcu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znači da će kada čuvarkuća ugine imati mlade??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala i onima sa maknutih postova
![]() ![]() Danas sam se umjereno naradila, vrijeme je bilo dobro. Biljke pate zbog vlage, pogotovo mi je sanduk propao. Ali dobro pjeskovita je zemlja, a što je tek kod onih di je glinena ![]() Sutra nešto malo slikica će biti. Sad ne mogu ni prstom da mrdnem, tipkam sa dva prstića. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I moja će cvasti... Moram staviti slikicu na forum.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |