Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 113>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:40
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

ane ja skroz ozbiljnasmile96,a ti vidi,razmisli,ponuda stoji do daljnjegasmile59

idem nešto pojesti, ne mogu razmišljati praznoga želudca smile50
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:44
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Tu sam ja! Tko me to spominje! Sve vidim i čujem, premda se čini kao da me nema... smile101Drogiram se Ajaxom i Cifom, imam goste na par dana! smile112

odakle se stvorismile52,prepade me takva drogiranasmile39LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Tu sam iza ugla! Ma ne moraš se mene bojat Kaća, ja sam ti živa mica - maca, pitaj kredibilne svjedoke! smile201

uf,a ja vec mislila pakovat kofere i selit iz splita,blizi se osmi mjesecsmile61..a kredibilni svjedok,di li je samo sad,bice macka sve u sesnaestsmile40da se bar meni da..
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:46
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

ane ja skroz ozbiljnasmile96,a ti vidi,razmisli,ponuda stoji do daljnjegasmile59

idem nešto pojesti, ne mogu razmišljati praznoga želudca smile50

u slast smile41smile78
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:49
Evo, može - ti se pakiraj pa se mijenjamo par dana! Ja u Split ,a ti biraj hoćeš u Zagreb ili u Novu Gradišku (tata mi radi opaki rošilj i peku)! smile41
A kredibilni svjedok je u fazi inspiracije, danas je dobila isporuku nakitilica pa će bit da je iznimno dobre volje! Vidjet ćemo uskoro valjda... smile184
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 21:01
eto sad se ne mogu odlucit,zagreb ili gradiska,razmislit cu josTongue
joj blago joj se..pod hitno mi treba inspiracija...di mi se zagubi,jadna jaConfused
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:47
jedno pitanje: sto mislite da li bi mozda, ovaj chat, topic sa printevima i razmjena salveta i nabavka materijala, dakle ovi opceniti topici, mogli biti stickani, tako da uvijek budu gore pa da se ne mjesaju sa radovima?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:52
mislim da je to dobra ideja...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:55
Drage moje, vidim da me se tračalo dok nisam bila tu!!!

Na žalost, morat ću vas prijaviti moderatoru!!!smile52smile96smile96

U biti sam sretna što ste me tračale, jer to znači da vam nedostajem!!!smile96

Ma ja sam uvijek sretna kada me se trača, to znači da ljudi misle na mene   smile96  smile96 Ajme, šta me danas spopalo???

A što se tiče moje inspiracije....totalno ste fulale.

Moja inspiracija je jučer bila pegla, i također ajax i ini deterdženti, jer i ja imam posjetu za vikend!
I  još smo trčali u dućan po novi DVD, stari crko...

Tako da vam je i bolje što se sinoć nisam javljala, tko zna šta bi bilo, kad bi bilo...smile96
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:57
 I da Kaća... Zagreb je jako lijepi grad, a imaš gdje i biti!!!

Mada mislim da mi ne bismo vidjele puno od Zagreba....smile96
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:00
Originalno poslano od člana plavi cvijet plavi cvijet napisao:

jedno pitanje: sto mislite da li bi mozda, ovaj chat, topic sa printevima i razmjena salveta i nabavka materijala, dakle ovi opceniti topici, mogli biti stickani, tako da uvijek budu gore pa da se ne mjesaju sa radovima?

riješeno...svi takvi tipici su na vrhu
a kad uskoro administrator proširi decoupage forum onda ćemo to još bolje riješiti
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:09
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:34
pozdrav svima na kavici... baš mi žao što nemogu biti dio vas...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:20
smile113juhuuuuuuuuu...trk ođeka..nisan jos smile41,idennnnnnnnnsmile50
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:21
am di ćeš sad odma...tek si došla

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:21
Možda stvarno ne bi bilo loše da tu klaframo a ne na svakoj temi...

Doduše, ja sam još kratko s vama, danas idem ranije doma...Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:22
Kaća zašto nas izbjegavaš danas???

Nismo ti ugodne za oko???Smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:23
Gle ovo, oma aparatić kao i ja! Ooooooooo! Kako ludo!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:36
baš si cakana  Big%20smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:39
Izzy, nemoj se praviti ružnija nego što jesi..Wink

U biti si pravi komad.smile78

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:42
  moran rucat,sta vam je..a jesan brza,jelda..e ne mogu puno brbljat tu,ceka me posla oho..a popodne je forumska kavica,jos malo pa moran ic rihtat se..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,031 sekundi.