Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:38
Susjedica draga prekrasnog cvijeća imaš, klematis, bugenvila, pasiflora smile93.A kako veliš biti će dogodine više, a pogotovo dok kreneš sa svojom listom želja, pa na koju kavicu, da vidiš kako će tek onda vrt biti cvjetni i mirisni Wink.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:16
Prekrasno cvijece......ima sto za pogledatismile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:11
Već sad ti je predivno cvijeće i vrt...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 19:59
meni su vaši vrtovi smile227 i nadam se da će i moj biti tako pun cvijeća iduće godine
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 15:17
bugenvilija je prekrasna baš kao i pasiflora smile64
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 12:49
stefkaja imaš prekrasnog cvijeća,izdvajam pasifloru,bugenviliju a posebno klematis koji je prekrasan.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 09:45
Koliko ljepote! Onaj tamnocrveni grm (dim)me oduševio!!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 08:27
hvala cure što šetate mojim vrtom
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 01:11
Oporavit će se cvijeće i bit će i ljepše, kako Dada piše. Imaš jako lijep izbor cvijeće,  rekla bi prefinjen ukussmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 22:32
Predivno ti je cvijeće! Ne brini zbog štete na cvijeću, i kod mene je bilo takvo nevrijeme u svibnju, led mi je jako puno cvijeća uništio, ali danas je bujnije nego prije...i tvoje će uskoro biti dobro.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 22:18
stefkaja, predivno ti je cvijeće, žao mi je radi nevremena, nadam se da će se brzo oporaviti i veseliti sve nas!
Weigela je predivna!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 19:59
na ovoj slici ispred je timijan ako ne griješim..ja imam pasifloru 3 godine i lani je cvjetala prvi put tek
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 18:34
Kako je predivna -koliko joj treba vremena da bi cvijetala . ja je imam tek ove godine dobila sam mladu biljku i ne mogu dočekati njen cvijet. A koja je to biljka ispred pasiflore -jako predivna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:58

pasiflora
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:56

timijan
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:03
meni tek ove godine lonicera cvate prvi put i oduševljena sam bojama a tek kako lijepo miriši..malo istraživala po netu i našla još puno boja tako da iduću godinu planiram nabavit još koju
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:01
svasta lijepog kod tebe,prekrasne biljkesmile141
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:47
Obožavam loncijere-koliko vidim ti imaš žuto bijelu i nemaš dr. boju. Moja je ove godine toliko iscvijetala pa nikad više nisa,m u njoj uživala .Tako da sad je imam posadite još gdje i nisam planirala da bude. Ma prekrasne su a već planira sve kako i gdje smijestiti iduće godine
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:47
Kak to misliš da nemaš kaj puno za pokazati?!? Pa svašta imaš lijepoga i njegovanoga. Ma ooooodlično! smile120
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:32

lonicera
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.