proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnataša i Karmen
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Primavera, hvala ti.
Tvoj komentar mi je jako veliki kompliment, jer ti si kao što sam već prije rekla, za mene veeelika umjetnica.
![]() |
|
![]() |
|
Osim toga Primavera, ovo nije 10, nego 30!!!
![]() |
|
![]() |
|
I moj današnji rad...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tvoji posljednji radovi točno odražavaju tvoje raspoloženje i neupitno uživanje u onome što izrađuješ, puna si inspiracije, krasnih ideja i rješenja i doista se nadam da će ovaj tvoj kreativni "bljesak" potrajati što duže...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
moram se nadovezati na izzy. slažem se da tvoji radovi odražavaju tvoje raspoloženje, a moja dijagnoza je: Proljeće bi nekuda putovala! Malo more, pa malo Pariz, pa poslije tko zna kuda!
ove tvoje "razglednice" su predobre pa mislim da zaslužuješ neko lijepo putovanje!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
majstorice kolaza,svaka cast na ovom radu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se sa curama...jedva čekam da vidm sljedeći rad!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Put pko svijeta za 80 dana je počeo u Parizu?Lijepo je ,tres bien!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
super si ukomonirala ruže i pariz.... ludnica... baš mi se sviđa..
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na komplimetima!
![]() A osim toga, budući da obožavam more, a i "sitno" brojim do godišnjeg odmora, ovo je moja priprema i ispušni ventil.
A što se tiče zadnjeg rada ....Pariz je Pariz...
I da...jako volim putovati...prije par godina Europa a zadnjih par godina Hrvatska...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan kolaž!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepa kompozicija a naročito ove stare razglednice....a reci koja ti je to podloga odnosno na čemu je rađeno........ah..da tko ne bi u Paris na godišnji
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na komplimentima.
![]() Ali u završnoj fazi je jedan sasvim drugi medij...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
na predivno putovanje si nas odvela draga moja...kako ti to lijepo uspiješ iskombinirati...boja, podloga, motiv...sve je u prvoj klasi... fantastično
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme diiiiiiiivnooooooawwwwwwwwwwwwwwwwwwww
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Jako ste me obradovale svojim komentarima!!!
Hvala vam svima još jednom.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |