Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Proljeće baš ti je vrtek lijep.ClapRascvjetan.

Kažeš tek počela, stihijski...Pa položila si razred!LOL Možeš računati slijedeće godine na viši!WinklMalo te zezam sve u stilu završetka školske godine, matura, upisa i sl. što mnoge muči ovih dana.

Baka samo se ti zezaj, ne ljutim se, i ja se volim zezati LOL

Ali kao što rekoh, ovo je bilo istraživanje terena, tako da nisam znala koliko koji cvijet naraste i još neke sitnice...
Sada znam da mi ruže i noćne frajle idu kao pozadina a naprijed ovo što je sitnije, tako da pogled bude "odmor za oči"...

A ovi "tvoji" trenutni problemi mene još ne muče, ali za dvije godine i meni će biti veselo. Tada ću i ja imati PRVAŠIĆA!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:51
Ali kao što rekoh, ovo je bilo istraživanje terena, tako da nisam znala koliko koji cvijet naraste i još neke sitnice...
Sada znam da mi ruže i noćne frajle idu kao pozadina a naprijed ovo što je sitnije, tako da pogled bude "odmor za oči"...  jednom sam ti već napisala, ovo su slatke "brige" jer vele čovjek ući dok je živ, ali samo naprijed i samo hrabro i najbolji vrtlari griješe.

A ovi "tvoji" trenutni problemi mene još ne muče, ali za dvije godine i meni će biti veselo. Tada ću i ja imati PRVAŠIĆA!!!! - uživaj ove dvije godine jer s odlaskom klinca u školu sve se mijenja.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:18
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Sada znam da mi ruže i noćne frajle idu kao pozadina a naprijed ovo što je sitnije, tako da pogled bude "odmor za oči"...  jednom sam ti već napisala, ovo su slatke "brige" jer vele čovjek ući dok je živ, ali samo naprijed i samo hrabro i najbolji vrtlari griješe.

A ovi "tvoji" trenutni problemi mene još ne muče, ali za dvije godine i meni će biti veselo. Tada ću i ja imati PRVAŠIĆA!!!! - uživaj ove dvije godine jer s odlaskom klinca u školu sve se mijenja.

Toga sam svjesna Tija i već me sada lovi pomalo panika...Confused No dobro, i druga djeca su krenula u školu, pa će tako i moje dijete....Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:28

Mene su kombinacije ubile, sad sjednem i gledam i ne mogu vjerovati koji nered imam u vrtu. Kako sam kupovala i dobijala tako sam bušila rupe i sadila, katastrofa. Kod mene  biljke nisu normalne visine , jer su uvjeti drugačiji. Hoste u Rijeci isto leglo duplo veće. Na proljeće treba uzeti papir i baciti se na dizajnWink, a na jesen metar i zabilježiti visinu i širinu biljkeEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:38
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Mene su kombinacije ubile, sad sjednem i gledam i ne mogu vjerovati koji nered imam u vrtu. Kako sam kupovala i dobijala tako sam bušila rupe i sadila, katastrofa. Kod mene  biljke nisu normalne visine , jer su uvjeti drugačiji. Hoste u Rijeci isto leglo duplo veće. Na proljeće treba uzeti papir i baciti se na dizajnWink, a na jesen metar i zabilježiti visinu i širinu biljkeEmbarrassed
smile96  smile96 Imaš pravo!!!

Na jesen se bacamo u mjerenje biljaka. Širina i visina...ti možeš- ti ne možeš jer si preširoka u bokovima.smile96  smile96

Tako si me nasmijala sa ovim svojim mjerenjima...

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:46
ne volim nikakva ograničenja da se postavljaju a kamoli biljkama

smile143
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:08

Ovo mjerenje bi se i meni moglo razbiti o glavu  "ti možeš- ti ne možeš jer si preširoka u bokovima".LOLLOL Baš mi palo na pamet da se izvagam i izmjerim i završilo je ovakosmile39smile39
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:30
Bromelija nikakva mjerenja ne dolaze u obzir osim Šmrckovih bokova!
Kakvo god cvijeće imali ono je lijepo, to smo se malo šalile.

Šmrcko a koji te smile191 tjerao da se ideš mjeriti, ja sam to odavno prestala....ne želim si kvariti raspoloženje...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:33
Ma dosta mi je života u neznanju i kupovine nove robe i hrpe stare u ormaru.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:55
proljeće..jesam li ti već rekla da su  ti je terasa i bljćice lijepe?smile55....stalno šećem i nikako da pohvatam konce......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 15:22
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

proljeće..jesam li ti već rekla da su  ti je terasa i bljćice lijepe?smile55....stalno šećem i nikako da pohvatam konce......

Lora hvala ti. Mislim da si već rekla ali nije na odmet da opet sutra to kažeš LOL

smile79 jer si nas vratila na cvijeće...Šmrcko i ja smo malo odlutale u mislima...LOLLOLLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 01:14
Nisi mi napisala zašto si se smijala kad si klopala lubenicu. Čega si se sjetila u vezi mene?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 16:14
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Nisi mi napisala zašto si se smijala kad si klopala lubenicu. Čega si se sjetila u vezi mene?

Stvarno, zašto ljude lubenica podsjeća na tebe?

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 19:08
Rođena sam u znaku lubenice, podznak mi je lubenica, ime mi je trebalo biti lubenica.LOLLOL To je jedina stvar koju bi maznula i bježala.
Kad smo kod lubenica čeka me velika od 10 kg
Pet kila lubenice mi stane u želudac i pitam se zašto imam bruh želuca
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 21:22
Lijepo cvijeće, a posebno crsko oko. Clap
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:16
Šmrcko evo da ti odgovorim...čitala sam da ti pojedeš cijeli lubenicu i onda se valjaš po podu,jer ti nije dobro!!!!
Onda sam si slikovito zamislila tu situaciju i isto tako zamislila i sebe...eh tek onda sam pukla od smijeha. A sinoć mi se skoro tako i dogodilo...jela sam hladnu lubenicu i tako me želudac počeo frkati da me skoro panika ulovila, ali dobro brzo je prošlo...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:20
Evo malo novih slika...

Ovaj cvijet sam dobila od Lantane...skoro je procvjetao ali na žalost ne znam kako se zove...podsjeća me na lantanu samo su mu listovi uži...
A ovo je moja dalija!!! Ima tri pupa!!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:31
Proljeće, kako imaš divnu gazaniju, veliku i bujnu smile227
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:36
Prekrasno cvijećesmile99.
I ono definitivno nije lantna, to ti je fatamorgana lantane. I ja sam imala isti sindrom, koji se prenio na vas i sada svi vide lantanu umjesto koprive u mom vrtu. Jedino Kat.rea skida naočale i u realitetu je.

Jako mi se dopada tvoja terasa u podkrovlju. Ja nemam vlastitu terasu i patim za njomCry Iznjela bi komp na terasu, dovukla si ljuljačku na motorni pogon i uživala sa lubenicom i kavicom. Igram loto da mi se san ostvari. SmileVidiš imam od subote uplaćeno, a nisam ni pogledala rezultate.smile39
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:40
Korijenko hvala ti na posjeti, a gazanije su od naše drage Lantane. Mogu ti reći da sam njima i njohovom raskošnom cvatnjom oduševljena...imam i žute koje su na vrtu...da prekrasne su.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.