Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 37> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvaaarno ti je vrt
![]() Prekrasno cvijeće a ni radič nije za odbaciti!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
kod tebe je sve super, hortenzije su prekrasne
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe je opet sve prekrasno- hortenzije, krumpirko ukrasne koprive
ma sve da ne nebrajam- a i juk onako lijepo posložen da se suši ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pohvala za cvijeće i povrće.
Koprivice prekrasne, šarene ... |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Drago mi je vidjeti da ti se jedan dio vrta fino oporavio!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kartuza,hibiskus,krumpirko...i da ne nabrajam,sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
radič
![]() češnjak ![]() ove šparoge sam sijala na proljeće,.. ![]() ...a ovo su stare ![]() kupine ![]() ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Solanum rantonnetii (krumpirko)
![]() Hibiskus ![]() Kniphofia (Tritoma) ![]() cvijet patliđana ![]() oleander ![]() statice ![]() ![]() ![]() beloperone ![]() Coleus (ukrasna kopriva) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potentila (petoprsta) ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
hortenzije su divne a posebno plava
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Plave hortenzije su fenomenalne!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
baš mi je žao što ti je tuča sve uništila...ali cvijeće ti je super...
|
|
![]() |
|
Štefice, plava je ovogodišnja, a roza je već oko 15 god posađena na mjestu koje joj baš ne odgovara, pa ću je u jesen presaditi, a i tuča ju je jako oštetila.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ove su ti hortenzije stvarno predivne.
To si nabavila ove godine? Čini mi se da su dosta mlade. |
|
![]() |
|
Hvala vam što ste zavirile u moj vrt, a evo još malo hortenzija...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Pogledala sam slike stete, stvarno puno,pogotovo vocke i orasi (ja sam na nasem drvetu ove godine vidjela prve orahe nakon 7 godina u zemlji ,pa mi je jako zao vidjeti ovakve divne orahe kako propadaju)
![]() Ali vidim da ti cvijece donosi malo radosti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, voće je potpuno uništeno... Morat ćemo početi jedni drugima i sanduke voća slati, ne samo cvijeće.. Draga Katruža, drago mi je što si ostala vedra i uspravna duha! Cvijeće nek te raduje i dalje..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće se oporavilo, ili nije toliko ni stradalo... ali voćke...za sjest' pa za plakat'!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma dobro je katruža, ide na bolje i već je ljepše.
Uvijek sam se čudila kad sam vidjela u Italiji veeeeliiiike mreže iznad vinograda i voćnjaka.
Više se ne čudim.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zao je i meni,a cvjece vidim da je izdrzalo
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
ao mi je uništenog voća, toliko truda, a onda ovo - grozno.
No cvijeće se super drži vidim, uživam ga gledati, pa vidim da i nešto u vrtu lijepo izgleda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |