Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Baka samo se ti zezaj, ne ljutim se, i ja se volim zezati
![]() Ali kao što rekoh, ovo je bilo istraživanje terena, tako da nisam znala koliko koji cvijet naraste i još neke sitnice...
Sada znam da mi ruže i noćne frajle idu kao pozadina a naprijed ovo što je sitnije, tako da pogled bude "odmor za oči"...
A ovi "tvoji" trenutni problemi mene još ne muče, ali za dvije godine i meni će biti veselo. Tada ću i ja imati PRVAŠIĆA!!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Ali kao što rekoh, ovo je bilo istraživanje terena, tako da nisam znala koliko koji cvijet naraste i još neke sitnice...
Sada znam da mi ruže i noćne frajle idu kao pozadina a naprijed ovo što je sitnije, tako da pogled bude "odmor za oči"... jednom sam ti već napisala, ovo su slatke "brige" jer vele čovjek ući dok je živ, ali samo naprijed i samo hrabro i najbolji vrtlari griješe.
A ovi "tvoji" trenutni problemi mene još ne muče, ali za dvije godine i meni će biti veselo. Tada ću i ja imati PRVAŠIĆA!!!! - uživaj ove dvije godine jer s odlaskom klinca u školu sve se mijenja. |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Toga sam svjesna Tija i već me sada lovi pomalo panika...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Mene su kombinacije ubile, sad sjednem i gledam i ne mogu vjerovati koji nered imam u vrtu. Kako sam kupovala i dobijala tako sam bušila rupe i sadila, katastrofa. Kod mene biljke nisu normalne visine , jer su uvjeti drugačiji. Hoste u Rijeci isto leglo duplo veće. Na proljeće treba uzeti papir i baciti se na dizajn ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Na jesen se bacamo u mjerenje biljaka. Širina i visina...ti možeš- ti ne možeš jer si preširoka u bokovima.
![]() ![]() Tako si me nasmijala sa ovim svojim mjerenjima...
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
ne volim nikakva ograničenja da se postavljaju a kamoli biljkama
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ovo mjerenje bi se i meni moglo razbiti o glavu "ti možeš- ti ne možeš jer si preširoka u bokovima". ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Bromelija nikakva mjerenja ne dolaze u obzir osim Šmrckovih bokova!
Kakvo god cvijeće imali ono je lijepo, to smo se malo šalile.
Šmrcko a koji te
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma dosta mi je života u neznanju i kupovine nove robe i hrpe stare u ormaru.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
proljeće..jesam li ti već rekla da su ti je terasa i bljćice lijepe?
![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
Lora hvala ti. Mislim da si već rekla ali nije na odmet da opet sutra to kažeš
||
![]() |
||
|
Nisi mi napisala zašto si se smijala kad si klopala lubenicu. Čega si se sjetila u vezi mene?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Rođena sam u znaku lubenice, podznak mi je lubenica, ime mi je trebalo biti lubenica.
![]() ![]() Kad smo kod lubenica čeka me velika od 10 kg ![]() Pet kila lubenice mi stane u želudac i pitam se zašto imam bruh želuca ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Lijepo cvijeće, a posebno crsko oko.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Šmrcko evo da ti odgovorim...čitala sam da ti pojedeš cijeli lubenicu i onda se valjaš po podu,jer ti nije dobro!!!!
Onda sam si slikovito zamislila tu situaciju i isto tako zamislila i sebe...eh tek onda sam pukla od smijeha. A sinoć mi se skoro tako i dogodilo...jela sam hladnu lubenicu i tako me želudac počeo frkati da me skoro panika ulovila, ali dobro brzo je prošlo...
|
||
![]() |
||
|
Evo malo novih slika...
![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj cvijet sam dobila od Lantane...skoro je procvjetao ali na žalost ne znam kako se zove...podsjeća me na lantanu samo su mu listovi uži...
![]() A ovo je moja dalija!!! Ima tri pupa!!!
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Proljeće, kako imaš divnu gazaniju, veliku i bujnu
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Prekrasno cvijeće
![]() I ono definitivno nije lantna, to ti je fatamorgana lantane. I ja sam imala isti sindrom, koji se prenio na vas i sada svi vide lantanu umjesto koprive u mom vrtu. Jedino Kat.rea skida naočale i u realitetu je. Jako mi se dopada tvoja terasa u podkrovlju. Ja nemam vlastitu terasu i patim za njom ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Korijenko hvala ti na posjeti, a gazanije su od naše drage Lantane. Mogu ti reći da sam njima i njohovom raskošnom cvatnjom oduševljena...imam i žute koje su na vrtu...da prekrasne su.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |