Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 370> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno pravi morsko-cvjetni ugođaj
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, baš je bilo ružno bez tebe.
Vidjela sam sinoć da si šetala po vrtovima, pa sam si mislila napokon je uhvatila malo vremena. Vrt, kao i obično prekrasan, ali ona slika budleje i plavog neba je ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
More...more... od samog pogleda se osjećam osvježeno.
Veseli me čuti da je mali pomoćnik stigao
![]() I moram reći da je lantanina čipka predivna, super si to uočila i podijelila s nama.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana kod tebe je sve rascvjetano i prekrasno. Redovno obilazim tvoj vrt i terase i svaki put mi od ljepote zastane dah.
Znam ja kako je sad "ludo" kod tebe, šteta što se ne može ravnomjerno rasporediti i na zimski period. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivno...kod tebe je tako lijepo a cvijeće u punom cvatu
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Lantana mi se zaista sviđa... moram si to nabaviti.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super si nam pokazala prave čari ljeta, vjetar, sunce, more, kamenjar.......
predivno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kao i uvijek interesantno, lijepo, čarobno! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Živiš na prekrasnom mjestu.
Imaš zlatne ruke i umjetničko oko.
Rezultat? Pa uživamo u svakoj tvojoj slici, bilo vrta, cvijeta ili panorame!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Tija i SilveK, ja mislim da cvijeće kod vas sada puno bolje izgleda nego kod mene, ali vama se sviđa u kombinaciji s morem.
![]() Kat.rea ja ga imam prvi put i nisam imala pojma kakav je cvijet, mislila sam prvo po lišću da je neka palmica, a onda me iznenadio cvijetom, šteta što traje sam jedan dan. Otok, falil ste i vi meni, ali jednostavno ne stignem, budleja je interesantna, dugo cvate, jučer sam joj porezala one osušene cvjetove i već tjera sa strane nove. Nebo poslije bure je uvijek nekako plavije, kao i more. Horti dođi se malo okupati, mali pomoćnik bio i otišao, ali doći će opet. Ovako mi je rekao doslovno: "Oprosti nona, jako mi je žao, ne mogu sada ostati, ali brzo ću ti doći." Ja sam se cijela raznježila kad mi je to rekao. Lana2 dobro si to rekla kad bi barem ove domaće mogli malo rasporediti, a ne svi u mjesec dana, ali eto već smo navikli. Stefkaja, Athena, Korijenko i Hoya hvala ![]() Athena bit će lantana na jesen samo me sjeti. Baka ti uvijek nešto lijepo napišeš, a samo da znaš kuća se u reklamne svrhe (apartmani) zove Panorama, jer kako je na uzvisini ima panoramski pogled na mjesto, more, otoke... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana danas mi je "dan D" i totalno sam bljak. I onda si pomislim...idem ja malo kod Lantane i znaj da su me tvoje slike oraspoložile!!!
U tvome cvijeću i pogledu na more uvijek uživam....
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
mogu se i pribilježiti za jednu lantanu iako neznam dal će mi preživjeti zimu na kontinentu - ali paziću ja njih!!!
inače ove slike morskog ugođaja daju mi podstrek za još ovo malo radnih dana a onda godišnji
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Samo ti proljeće uživaj
![]() Nata samo me sjeti na jesen za lantane. Evo koliko sam zaboravna, dugo sam čekala da ovaj cvijet procvjeta, a onda sam ga zakasnila slikati, svejedno je prekrasan. SilveK je li tvoj procvao? Dugo niišta, onda pupoljak ![]() i onda prekrasna crvena kugla, koja je tu na slici već ocvala ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divne su fotke mora i cvijeća ...i po buri i u sumrak, a tek ona crvena ružica što se naginje...kao da gleda šta to ima na moru.....ma super......a ovaj haemantus multiflorus....nešto divno....di si ga samo našla takvog lijepog, nema veze što je cvijet pri kraju....stvarno je super....a super je i tegla koju si mu "spasirala"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana i meni je slala Silvek taj haemanthus ali meni je tek potjerao iz lukovice cca 2 milimetra, vidim da je živ ali od proljeća je napredovao samo ta 2mm, ja ne gubim nadu željno ga isčekujem, žuti haemanthusi mi cvatu na jesen pa si mislim možda i njemu treba malo duže.
Silvek javi nam što je s tvojim.......
Tvoj je predivan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno je sve,posebno panorama
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lantana, super si kad i u ovo vrijeme kad imaš toliko posla stigneš navratiti i udijeliti nam malo svoje ljepote.
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Eeeeee, ove godine mi je tvoja panorama odmor. Neki moji bili do Alanje, neki odose pre par dana za Brazil
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Hvala Flavia, morala sam mu naći lijepi pitar kad je on već tako lijep. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Korijenko i meni je dugo vremena virilo samo malo listova, a onda je izašla cvjetna stapka, a tek sada ide lišće. Procvjetat će on sigurno, nego reci da li odrežeš ovaj ocvali cvijet ili pustiš da se sam posuši. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |