piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možeš meni poslat,postala sam užasno lijena.Sad sam na godišnjem i napravila sam popis kaj budem sve napravila,ali od svega toga niš,samo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pošalji što prije...ali nemoj neke protuzakonite
![]() ma ček....jel vi to dolazite u negdje blizu mene?
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I izzy ne piše se protin nego protiv lijenosti!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() Ništa ti ne šalji poštom, ti ćeš to sa Proljećem osobno nositi dolje!!! ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
TRAVA protin ljenosti?! Mogu ti ja nabaviti neke, imam veza posvuda... Šaljem poštom! Poslala bih ti po Proljeću, ali nekako me strah....
![]() |
|
![]() |
|
Za to ne poznajem lijek Mi ispitujemo tako dugo gdje su radovi dok ti na kraju ne popustiš...
Tako je i kaća...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. jučer sam dobila cikasicu!!! Tako sam sretna...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
suncokrete imam ali ako imaš neke trave ili tablete protiv lijenosti to mi pošalji
![]() |
|
![]() |
|
Kasno draga moja, ja već napisala kilometarski post poslije tebe!!!
![]() Imam ti i suncokrete i to ču ti dati, samo da ga probaš napraviti....vjeruj mi znam zašto te forsiram!!!
Postat ću glavni diler za staklo
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ah, te moderatorske ovlasti! Nema ti spasa, napravila sam print screen, dokazi su kod mene, hahahaha!
![]() |
|
![]() |
|
Iris ovako ćemo... tebi ne smijem dosađivati...
![]() ![]() ![]() Sada probaj na bilo čemu napraviti sat. Kazaljke ćeš skinuti ništa se ne brini, ako sam ja uspjela ( jedva) onda će svatko. A ako ne uspiješ zovi izzy, ona to preko telefona uspije
![]() A ja drugi tjedan dolazim u Dalmaciju i jednostavno ti donosim poklon a to je staklo za sat. Dogovorit ćemo se da li da ga šaljem poštom ili ostavim kod nekoga, a ti STISNI PA PROBAJ ODBITI POKLON!!!
![]() |
|
![]() |
|
piramida super je sat....a još su suncokreti na njemu a njih obožavam
![]() Izzy sad vidim da sam se zaletila....a da ja obrišem te svoje izjave i pravim se da ih ni nisam napisala
![]() |
|
![]() |
|
Piramida eto vidiš ti si probala na pločici i ja nikada ne bih rekla da je pločica, jer super izgleda.
Super si se sjetila izrezati brojke sa starog kalendara.
Sve u svemu ideja je mrak!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Gotovo je, sad si nadrljala, pogotovo od Proljeća, znaš kakva je ona kad nešto "iščekuje"! Nije li i Kaću napadala, sad si ti na redu, čini mi se... Ništa draga - sretno!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cure,hvala vam puno
![]() Sat sam radila na običnoj keramičkoj pločici,samo je nisam bojala nego sam nalijepila rižin papir,pa motive sa salvete,a brojkice nisam printala(još uvijek nemam na čemu)nego sam ih izrezala sa jednog starog kalendara,mm je izbušio rupu na sredini(mora za punicu) i to je to...nadam se da će se mami dopasti. |
|
![]() |
|
mislim da će staklo pričekati......malo mi je propuh u financijama
![]() ali ako uspijem raskopati a da ne razbijem sve
![]() al rekla sam mooožda....nemojte me sad svako malo pitati jesam li
![]() |
|
![]() |
|
I ja se pitam šta čekaš???
![]() Ali sada ozbiljno, mene su također oduševili, jer imaš bezbroj mogučnosti, a svaki je drugačiji od prvog.
Iris to ti ne mora biti staklo, probaj na bilo kojem mediju, ali ako probaš sa staklom, računaj na to da ćeš se zaljubiti u tu tehniku
![]() |
|
![]() |
|
Iris, ne možda već - sigurno!!!
![]() |
|
![]() |
|
stvarno predivan sat
![]() prvo Izzy, pa proljeće...pa sad i piramida....a satovi svi prelijepi
možda bi trebala i ja
![]() |
|
![]() |
|
Dakle Piramida!!!!!!!
Ovaj sat ti je do sada vrhunac!!!!
Ali ja vjerujem u tebe i znam da možeš još i dalje napredovati.
Dakle, sat je zaista pre,pre, pre, pre, prekrasan!!!
Kao što Izzy reče odiše toplotom, a tako je jednostavan i lijep.
Vidim da si i ti printala brojeve. Ma super ti je ispao, sada samo pusti mašti na volji i vidjet ćeš tek onda šta si sposobna sve napraviti....i što je najvažnije uživaj u tome što stvaraš.
Na ovome satu se vidi da si uživala radeći ga.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |