Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 113> |
Korisnik | |||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
idem nešto pojesti, ne mogu razmišljati praznoga želudca
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
uf,a ja vec mislila pakovat kofere i selit iz splita,blizi se osmi mjesec ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
u slast ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Evo, može - ti se pakiraj pa se mijenjamo par dana! Ja u Split ,a ti biraj hoćeš u Zagreb ili u Novu Gradišku (tata mi radi opaki rošilj i peku)!
![]() A kredibilni svjedok je u fazi inspiracije, danas je dobila isporuku nakitilica pa će bit da je iznimno dobre volje! Vidjet ćemo uskoro valjda... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
eto sad se ne mogu odlucit,zagreb ili gradiska,razmislit cu jos
![]() joj blago joj se..pod hitno mi treba inspiracija...di mi se zagubi,jadna ja ![]() |
|||
![]() |
|||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
||
jedno pitanje: sto mislite da li bi mozda, ovaj chat, topic sa printevima i razmjena salveta i nabavka materijala, dakle ovi opceniti topici, mogli biti stickani, tako da uvijek budu gore pa da se ne mjesaju sa radovima?
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
mislim da je to dobra ideja...
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Drage moje, vidim da me se tračalo dok nisam bila tu!!!
Na žalost, morat ću vas prijaviti moderatoru!!!
![]() ![]() ![]() U biti sam sretna što ste me tračale, jer to znači da vam nedostajem!!!
![]() Ma ja sam uvijek sretna kada me se trača, to znači da ljudi misle na mene
![]() ![]() A što se tiče moje inspiracije....totalno ste fulale.
Moja inspiracija je jučer bila pegla, i također ajax i ini deterdženti, jer i ja imam posjetu za vikend!
I još smo trčali u dućan po novi DVD, stari crko...
Tako da vam je i bolje što se sinoć nisam javljala, tko zna šta bi bilo, kad bi bilo...
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
I da Kaća... Zagreb je jako lijepi grad, a imaš gdje i biti!!!
Mada mislim da mi ne bismo vidjele puno od Zagreba....
![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
riješeno...svi takvi tipici su na vrhu
a kad uskoro administrator proširi decoupage forum onda ćemo to još bolje riješiti
|
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
danas je forumska kavica u Zg
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
pozdrav svima na kavici... baš mi žao što nemogu biti dio vas...
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
am di ćeš sad odma...tek si došla
|
|||
![]() |
|||
||
Možda stvarno ne bi bilo loše da tu klaframo a ne na svakoj temi...
Doduše, ja sam još kratko s vama, danas idem ranije doma...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kaća zašto nas izbjegavaš danas???
Nismo ti ugodne za oko???
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
![]() |
|||
||
baš si cakana
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Izzy, nemoj se praviti ružnija nego što jesi..
![]() U biti si pravi komad.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |