moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 35> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Semenke sigurno dobijas a i za mamu cemo naci nesto
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Uh lijepog li kutka za opustanje
![]() ![]() ![]() Da li ce biti dozvoljeno slikavanje ove ljepote
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bas sam uzivala gledajuci ove slike
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
GIO, hoces iskreno,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mimar vrt je savrsen i uvek volim da svratim
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nagledala sam se ove ljepote
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ona hrpa cosmosa je toliko efektna, divno izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čega sve nemaš! Najviše mi se sviđa to što imaš užasno puno, različitog cvjeća a sve smišljeno, jedno ide uz drugo... ma predivno!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma prava si majstorica i za cvijeće i za fotografiju, stvarno je ovo kutak za opuštanje.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sigurno! Ma, taj bi preziveo mislim i -30C koliko je otporan
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mimar, evo mene opet kod tebe!
Gledam sličice i ponovno uživam. Posebno mi je zapao u oko tvoj clerodendrum, može li on uspjevati u temperaturama ispod 0 stupnjeva?
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
evo ovdje "sve lepo i šareno" zbilja prekrasno
|
|
![]() |
|
Hvala svima, opustanje je uvek lepse u drustvu
![]() Hana, saljem reznicu u koverti pa sta bude. Moram vam samo skrenuti paznju da je on jako invanzivna biljka, tesko se kontrolise, uglavnom posle par godina predstavlja problem jer njegov koren pravi splet pod zemljom i izbija svuda. Najbolje ga je posaditi u neki kutak gde ce biti obuzdan betonom okolo
![]() ![]() Nato, to su lukovice Zephyranthesa, cvetaju celo leto ali su osetljive na mraz.
Kada vec dolazite u kutak hajde da jos malo prosetamo pa u paviljon, u hladovinu
![]() ![]() i bastenske verbene usle u cvetnu fazu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ostala sam bez riječi, koliko ljepote
Clerodendrum fantastičan, ja imam nešto za što se sad zaista nadam da je clerodendrum, ali još nije cvao pa nisam sigurna |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
baš ono kutak za opuštanje u pravom smislu riječi!!! uživanje uz jutarnju kavu, samo me interesira kaj je ovo?
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Mimar, kad god krenem u neznam koji po redu obilazak tvoje teme, prije toga si skuham kavu i dugo, dugo uživam u tvom divnom vrtu i prekrasnim fotkama. Usuđujem se reći, najkvalitetnijim i najljepšim fotkama na ovom forumu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Mislim da je ovo kutak u kojem bi se svako od nas ovako opustio
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tak da znaš, ovo nije samo tvoj kutak za opuštanje....i ja se tu opuštam
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme, ženo božja! Koja ljepota! Ali ipak izdvajam clerodendrum, ima li to kakvo sjeme ili se širi samo korjenjem? ako ima sjeme mogu li te zamoliti za malo? I da li miriši?
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Mimar sve je predivno.ne znam što bih izdvojila ali nekako mi se najviše sviđaju one fuksije i krumpirko!!!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
toliko ljepote na jednom mjestu
![]() Hvala što ovu ljepotu dijeliš s nama!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |