Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 284285286287288 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:25
Koje predivno carstvo cvijeća!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:19
...od prve do zadnje stranice, od prvog do zadnjeg cvijeta - predivno!
i Lantana ja se jednostavno ne mogu nadiviti tvome cvijeću. RAJ!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 16:06
Jako je predivan -sličan svijetu carevo oko smo što je niskog rasta. Danas sam zalijevala kaktuse i ima 1 koji raste preko 2 metra -tvoj je  i lijep će ti biti za pogledati pred ulazom . Tvoji gosti će biti oduševljeni sa njim a ja jako sretna što je kod tebesmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 15:45
Vjerujem ti Smrcko, ja imam svugdje gume i prskalice pa opet ne stignem, a da moram vući kante, bilo bi samo ružmarina i lavande Wink

Proljeće, bar tebi nije teško uljepšati dan, mala ruža ili bugenvilia i ti sretna, moramo ti nekako uzgojiti jednu bugenvilu da uvijek budeš sretna uz nju Tongue

Hvala Anaida, već sam napisala tvom vrtu fali samo malo mora i bio bi pravi mediteranski vrt.

Kažeš ti Hoya cvrčci, ma znaš kako oni znaju biti dosadni, ako se uvuku u kuću, cvrči, cvrči, a kad već poludiš i približiš mu se onda se pritaji, kao da osijeća, onako iz daljine njihovo cvrčanje može, ali preblizu nikako.

Danas samo jedan cvijet koji je toliko zahvalan, malo vode i stalno cvate

Gilardia

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 15:20
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Prekrasno... Uistinu nam donosiš more u naše domove.
ja bi još dodala:
Čini mi se da osjetim sunce, maestral i glasanje cvrčaka.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:51
Prekrasno... Uistinu nam donosiš more u naše domove.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:40
Da, očaravajuće je kod tebe.....
Uljepšala si mi dan, ovom zadnjom slikom.Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 01:35
Kakva ljepota Lantanica u tvom vrteku, kakve očaravajuće boje? Prekrasno.smile57
A isušuje vjetar i pjeskovitu zemlju u Fužinama, samo što mi moramo dovoziti u kacama autom vodu sa izvora. Uvijek neka muka oko vrtaConfused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 00:00
Uh kako ste me nahvalili, sve mi je neugodno, a meni se opet čini da vi puno više truda ulažete samo što meni ide klima više na ruku nego vama.

Baka istina je da su ove crvene bugenvilie osjetljivije na zimu od onih lila.

Proljeće možeš jednu posaditi na moru, onu lila, jednom kad se dobro ukorijeni ništa joj neće biti.

Niho samo ti piši što ti se sviđa, sada ne stignem ništa, ali na jesen će biti svega.

Kontesa i meni se ova rudbeckia sviđa jer dugo cvate sve do jeseni, sjeti se na jesen skupljat ću sjeme.

Joj Bergenija kad sam vidjela žutu odmah sam se tebe sjetila, ma prekrasna je samo bi kod tebe trebala biti u pitaru da je zimi skolniš od zime, a i bijela je lijepa, ma sve su lijepe...

Hvala Kat.rea i ja sam od vas puno naučila i nagledala se lijepog cvijeća koje nisam nikad prije vidjela, a još kad naučim ovo sijanje ljetnica...

Triša draga kako si ovo lijepo rekla, hvala ti i vi meni puno značite.

Hoya treba puno zaljevati više zbog vjetra koji sve isuši, a ja sam ipak Bračka, ali od nekidan mi je tri puta pukla guma i prskala cijeli dan dok nisam došla s posla, pa sam napokon dobro zalila, odmah se sve zazelenilo, a račun će biti boli glava.

Dzo i Niho Wink

Evo malo novih slikica, ovaj pakujac me baš iznenadio, di je bio do sada

Kana

Bit će maslina

Budleja je neumorna

Lantana

I još jednom crvena ljepotica, sada je na terasi da je odmah vidim kad se probudim

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 21:38
Sto god ponesem s sobom iz ovog prelijepog vrta ostat' ce u mom srcu EmbarrassedEmbarrassed....naci ce se i poneka slika(kad kazem poneka mislim na oko 200 slika Big%20smileBig%20smile) i to je to...Wink
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 20:29
Samo ti to lutko moja lijepo održavaj pa kad ja i DŽomba tebi dođemo da imamo šta ponijetismile213
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 18:16
Vraćala sam se unatrag do mojg zadnjeg kometara i studirala sličicu po sličicu. Ne znam koje bi riječi koristila za ovu tvoju ljepotu, a koje već mnogo puta nisu ponovljene.
U stvari, znam kakve su žege ljeti u Dalmaciji i baš si me iznenadila tolikim biljkama u cvatu i zelenilom. Mislim da je rijetkost tako održavan vrt i toliki trud.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 17:15
Lantana i ja malo uletila, iako sam na moru ovakvu ljepotu rijetko vidim, pa kao i kat.rea kod tebe ima cvijeća koje nisam nikad vidjela.
I zato se držim one zlatne medalje za tvoj otok, tvoje, cvijeće, a posebno za tebe, jer da nije tebe, ovaj forum nebi bio isti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 17:03
A kako su tek moji vidici prošireni od kada sam na Forumu.....
Za većinu cvijeća kojega ima kod Lantane nisam ni čula ili sam samo gledala kao neke egzotične razglednice i to tu i tamo koja slika, a sada ga mogu stalno gledati. Zato Lantana, puno ti hvala što ljepotu svoga cvijeća i ljepotu pogleda sa svojih tersa dijeliš sa nama smile79.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 16:31

Crvena bugenvilija?

Pa još se spominje i bijela i žutaConfused................ otkud sada to?
Ja uvijek po Dalmaciji vidjela samo jednu vrstu bugenvilije, onu ljubičastu?
Kako su samo moji vidici uski!
Dobro je da se barem malo družim s vama i širimi svoje vidike...............Wink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 15:42
tu sam se vraćala nekig 6 stranica unatrag da ne propustim koju sličicu i nisam zažalila Clap ova rudbeckia je nekako drugačija...baš je simpa Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 10:47
Eto Lantana ispod svake slike imaš komentar pa sad  čitaj jer sam morala komentarisati -smile79--------nisam pitala za citiranje ali to mi nekako u krvi uživam u tvome cvijećusmile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 10:44
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Dzo i Niho za vas dvije malo friških slika (dok ne dođete vidjeti u živo). Danas puše bura, sunce je jako, nebo bistro, plavo...

Gladiole u društvu tigrovog cvijeta

Jedna, ali vrijedna gladiola

Rudbeckie

Latice im se proziraju na suncu

Slak se vinu u nebo (nikako da uslikam cvijet)

Čuvarkuća kao da je neki koralj na ovom blještavom suncu

Jedna čipkasta lantana------i ova moja je Wink

Procvala i moja crvena bugenvilia-----ova te bugenvilija čini još ljepšom i boljom nego što jesi sunce moje zlatno-moraću kad ti dođem slikati sve i postaviti na svoje teme jer sam ljubomorna žena .a i čojka-pa se čuvajWink

Stara se cijela razbarušila

------te mi sve ponesi---------biće im lijepo i kod mene LOLLOLLOL

Cikasica s novim listovima----------i nju-baš sam bezobrazna ali bolje ovako nego iza leđa da tražim Tongue

Kraljica za kraj

-I jedva čekam da dođeš ----volim teTongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 09:45
Lantana uživala sam gledajući tvoje slike...više neću pisati samo cvijeće, jer uživam i u slikama mora....

Ali sam poskočila sa stolice kada sam vidjela crvneu bugenviliju i onu kraljicu na kraju....

Prekrasno!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 07:53
Crvena bugenvilija!
Kažu da takve uspjevaju samo u toplim krajevima, kod nas sjevernije samo nijanse ljubičastih.
Ova tvoja je zbilja za "past u nesvjest". kakva boja!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 284285286287288 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.