moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 89> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo, a u to sam se i osobno uvijerila, vidim da si lijepo njegovala pelargonije kad su procvijetale.
![]() delphinijum je veličanstven- kad da sijem ono sjeme što si mi dala a i čudna fuksija se je primila samo još ne cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo još trubljica,kaj ću kad su mi medene
![]() Ovo sam od Bromelije dobila.Crvena je imala korjen već a bijela je bio pelcer.
Preslatke su mi.Brome
![]() ![]() ![]() ružice su počele sa drugim cvatom
![]() ![]() bijela čuvarkuća
![]() i delphinium opet cvate.Prošle godine mu je cvijet kod druge cvatnje bio neki malecki
![]() Ovo sam davnih dana kupila pod neku čunu vrtu fusije.
Cvijet i nije nešto no listovi su mi zato prelijepi
![]() ako nisam nešto krivo zapamtila,ovo bi trebao biti visoki aster
![]() I malo šarenila za kraj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Horti,ja sam njega ove zime vani ostavila,u zrmlji.Nemam kuda preko zime sa njim pa smo se "mi"(ja i eucaliptus)dogovorili.Ili ćeš rasti u vrtu ili nigdje.U proljeće su mu listovi bili smeđi,mislila sam da se smrznuo,no brzo su ti otpali i mladi potjerali.
E da,nisam ga ničim zaštitila. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Shasha jel ti onaj eukaliptus vani prezimljava kad je tako velik?
|
|
![]() |
|
Anaida,više te neću zvati,pozvana si a ti kas se odlučiš,samo javi.
Lantana,tebe svakako očekujem na jesen u svom kraju
![]() |
|
![]() |
|
Anaida,više te neću zvati,pozvana si a ti kas se odlučiš,samo javi.
Lantana,tebe svakako očekujem na jesen u svom kraju
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja isto bila, neću ništa govoriti...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro jutro, bila tu i opet slikice škicala! Moram, moram ti jednom doću u pohod zvan pljačka..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
I ja tebe za odgoj
![]() E,al mi bijela cvate na veliko
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Zezam te za trublje jer si ti čekaka žute a dobila roza
![]() |
|
![]() |
|
Ovo bi bil,tzv.jasmin,krumpirko ima plavi cvijet.
Te "čudnovate trublje"su tvoje,kaj se sad čudiš kad mi"divljaju".Kak si ih odgojila takve jesu
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
1. Koja si ti čarobnica, na jednom stablu imaš žutu i roza trublju
![]() 2. Jel to onaj mali krumpirku što si ga nedavno kupila za 5 kuna?
3. A hibi je baš slatki takav trojfelac
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,curice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() nisam iznenadjena ovakvom lepotom,u tvom vrtu se uvek ima sta videti ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Ok,pa Silvek je odmah ispod pisala za sobni javor a begonu sa mislila da svi znate a i ,Hoya ,čini mi se,ju je "imenovala"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Čitala sam ispod slike : -silvekina ljepotica će cvasti -aj kad sam kod bijelog...
Meni ovo ne sliči na naziv cvijeća!!!
Ili stvarno ne znam čitati ili trebam drugu dioptriju ili me ti zezaš!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hoya,ta begonia ima baš velik cvijet.Ova dolje rozna ima upola manji cvijet a njen je onako"normalne" veličine.
Za trublju te pišem,naravna da ću ti dati.Ne znam baš za sjeme jer nikada sakupljala sjeme od njih nisam no na jesen ću je ionako porezati pa ću ti grane dati.To sam od Kat.ree dobila u proljeće jednu grančicu i vidi kako je narasla.Da sam je van,u zemlju,posadila bila bi barem 2x veća.
Proljećeeee,znam ja da si ti već u mislima na godišnjem,no čitaj šta piše kod slika
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |