maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo mi je jedino izniknulo iz sjemenja za kamenjar... neznam sta je...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
meni najljepsa boja prkosa...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo mene konacno i sa novim slikama al da odgovorim svima... niho evo novih slikica,kontesaa samo neka rastu,
kat.rea mama mi je okolica krizevaca, dada28 hvala unaprijed i ako imam jos sta sta zelis javi slobodno.. .gioiaa hvala na posjeti i da guzva je al sad je boljje ,korijenko je sad sam vec osmislila za drugi put al sam nazalost sad tako jadna jel mi je mnogo cvijeca ocvalo ili napala bolest,pojeo pas i sad sam slaba lantana je mali je stvarno al ga je nesto pojelo ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće, a slika onog najmanjeg cvijeta je za izložbu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cvijeće ti je krasno, ove godine ćeš vidjeti kako ti što i gdje najbolje raste tako da ćeš imati sliku rasporeda cvijeća već za drugu godinu, meni je prošlo par godina dok sam iskombinirala, što, kamo , gdje i kako uspijeva preko ljeta. Već sad ti je jako lijepo a tek druge godine......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
shvatam te,i ja sam u guzvi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Popunjava se dvorište cvijećem...One frezije su prekrasne! Ovih dana pelcam neke biljke, ako mi se prime, pošaljem ti ih na jesen.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Imaš ti več sada svašta, a šta će tek biti kada budeš vrt dovršavala ( ako je to uopće moguće). Šarene margaretice su krasne, a tek raznobojni prkosi. Ružice, ljiljani
![]() Nego ti stalno spominješ mamu i kontinent, ako nije tajna gdje ti je mama.
Anđeoske trube rastu, samo mislim da je još vruće za slanje poštom, zato pitam gdje je mama, ako je negdje blizu Zagreba da dostavim njoj.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad sam skužila da jako dugo nisam bila kod tebe
![]() i koliko sam toga propustila ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prošla gužva a nema ništa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti...ja sam u guzvi imam goste i jednostavno nista ne stignem al slikam i kad skupim vremena sve cu staviti...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja je ovdje divota
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Maslačak!
![]() Prekrasno cvijeće.
A i avatar ti je za pet!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan vrt. Gledala sam slike od početka i lijepo je vidjeti promjene u vrtu. Imaš mnoštvo vrsta cvijeća. Mogu samo priznati ovo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opet sam malo navratila kod tebe. Mnoštvo cvijeća. To ti je dobar početak. Kažeš da nije dovršeno. E pa kad budeš dovršavala imat ćeš izobilje za nove vrtove. Bravo za maslačak! Javi se moderatorima.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
ovu sam htjela za avatar stavit al neznam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jos jedna....
![]() |
|
![]() |
|
moja najdraza ljepotica...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |