Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 23:38
moram još jednom pohvaliti tvoje trubljice - fenomenalne su!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 23:21
Niho jesam otvorila. Ja imam jedan notes FORUMSKI u njemu samo tko je šta žicao od mene i adrese i nickovi forumaša. Nažalost nikako da ga upotrijebim kada ja nešto hoću žicati, to mi nekako teže ide, dok ne krenem Embarrassed, ali kada krenem onda je to listina ( pitaj Shashu).
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 22:50
Ma ne brini kad treba za slati kad se može javi i onda to riješavamo i možeš otvoriti sebi temu u notesu --za -Niho -hahahahahaah
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 22:26
Niho, ja zatefterila, kao i gliciniju, a kada i kako ćemo to ćemo već dogovoriti.
Štefice, hvala na posjeti i pohvalama.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 22:21
Shasha, moje trube su posađene u bubanj od veš mašine. Sa bubnjem idu u zemlju, kroz rupice potjeraju sitne korjenčiće, koje u jesen kada vadimo porežemo. Da i na jesen porežem grane ( jer mi inače ne bi mogle ni u podrum), na proljeće opet u zemlju sa bubnjem..... mislim da ovako ipak manji šok biljka preživi nego da ju sadiš u zemlju, pa u jesen vadiš, .....glavno korijenje joj ostaje netaknuto, a u proljeće se brže adaptira.
OK za ružu, u pravu si, zato sam u postu kada si ti rekla da je bijela napisala da ću ju probati poslikati drugi dan. Ponekada je zbog velike količine sunca teško dobiti pravu boju ili nijansu cvijeta.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 21:57
Šta da izdvojim kad mi se sve sviđa
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 21:34
Ajme koje trubetineeeeeee,a ja mislim da su moje velike(gledajući kakve su na proljeće malecke bile)Jel ti njih preko zime vadiš iz zemlje pa u tegle ili ih samo porežeš pa mlade dogodine sadiš?
A ona ruža je na ONOJ slici izledala bijela,ok sad na ovoj izleda žućkasto(da nije žuticu dobila u međuvremenusmile173)
smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 18:05
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Niho zaboravih za travu- kineski šaš, dobro nju baš nije lako iskopati, ali ima je, pa samo trebaš reći....
Triša cobaea ima mislim 6 pupova ( za sad), ali im izgleda treba dosta dugo da se iz pupa razvije cvijet.
----------------Evo rekla samEmbarrassed---------smile213onda da znaš-i hvalaTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 13:55
Curke drage hvale na posjeti i pohvalama za moje cvijeće.
Netko je već rekao lijepo je jer ja tako hoću pa vam pokažem ono što je lijepo, a što nije to ne pokazujem....
Hoya i moji alisumi u teglama nisu bog zna kaj, ali vidiš ovoga u zemlji, raste između betona, tu i tamo dobije koju kap vode, ali je bujan. Mislim da su oni prvenstveno za kamenjare i da ne vole gužvu, nego gdje ih ostaviš ostavi jedan grmić, a meni žao počupati.....Oni koje sam ja slikala lani su bili samonikli ali nikli recimo u ovo vrijeme godine i narasli veliki i lijepi do zime...
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 13:38
Predivno, anđeoske trube su prelijepe a i sve ostalo ti je smile120
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 13:06
Ne zam zašto, ali jednom si u proljeće napisala da ti je vrt skroman i ja svaki puta kad dolazim kod tebe takvo očekujem. A i onda nije bilo tako.
Ove trublje, kat.rea su predivne, kineska trava (šaš), ostići, ruže, neposlušni cvijetak - super su.

A alisiumi su ti ono što ja od njih očekujem dogodine. Iako mi na balkonu nisu kao tvoji, oni u zemlji su super i već imam za njih mjesto (puno mjesta) za slijedeću sezonu u dvorištu.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 10:41

Lalalalala, koja ljepota... Šetala sam, šetala, vidjela ostiće prekrasnih boja (imam iste takve na ulazu), vidjela pinokio-rajčicu, pa dragoljub i stari panj, pa truuuuuublje... Sve!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 00:11
Koje krasno cvijeće, otkako nisam bila tu svašta si stavila lijepoga.
Zadivljuješ me sa svojim vrtekom.Clap
smile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 23:44
neznam sta mi je ljepše: anđeoske trublje,ruže ili sva ova ostala divota kojoj nemogu zapamtit imena
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 23:11
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Silvek, maslačak7, Duda-Lave zahvaljujem na posjeti.

Maslačak, ako ti se nešto ( osim truba Wink) sviđa, samo reci....
Duda kod mene petunije rastu ko koprive, ali to su one obične domaće i mirišljive. Ponekad sam i ljuta na njih jer narastu tako da zaguše ostalo cvijeće, ali obožavam mirisno cvijeće i onda nemam srca počupati ih i zbacati. Ove moje petunije su na direktnom suncu i osim što im treba puno vode, uopće se ne bune.Što se tiče čupanja trublji razumijem te, jer sam se ja riješila svojih kaktusa kada je MPS bio mali....
ma znaš svi kažu da te petunije i surfinije nisu problematične ali evo i Lantana kaže da kod nje neće ..kod nas ipak kad zapeće je jako vruće najvjerojatnije im to ipak smeta..a kaj se tiče čupanj i rezanja to mi je starno sve mi ja ža čupat čak i drač..ma ja sam ti malo čudna..meni je svake biljke žao da ju čupnem čak ne stavljam cvijeće u vazu jer mi je draže kad je živo..LOLšta ćeš ima nas svkakvihBig%20smile 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 23:00

Silvek, maslačak7, Duda-Lave zahvaljujem na posjeti.

Maslačak, ako ti se nešto ( osim truba Wink) sviđa, samo reci....
Duda kod mene petunije rastu ko koprive, ali to su one obične domaće i mirišljive. Ponekad sam i ljuta na njih jer narastu tako da zaguše ostalo cvijeće, ali obožavam mirisno cvijeće i onda nemam srca počupati ih i zbacati. Ove moje petunije su na direktnom suncu i osim što im treba puno vode, uopće se ne bune.Što se tiče čupanja trublji razumijem te, jer sam se ja riješila svojih kaktusa kada je MPS bio mali....
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:32
znaš kaj imaš divne biljčice Heart  trublje su prekrasne ja svoju ljubičastu sam iščupala čim sam zatrudnjela al neka uživam u tvojim ,ostić je nemoguć pa kako ti cvate moji niti trc.. možda im je prevruće,dragoljub kod mene u dve tegle savršen cvate ko lud u drugoj se posušio u trećoj samo lišće ..interesantno a sve ista zemlja tako da ti nebih znala reć zakaj je ovaj tvoj takav..,ruže su ti božanstvene ja imam samo tri vrste(penjačicu,mini i čajevku)najesen se moram opskrbiti sa malo više ipak su one kraljice vrtova..mix pelargonija i petunija je super..ja imam na kraju samo jednu surfiniju koja je super ali nije n adirektnom suncu..
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:13
koje prekrasno cvijece bas sam uzivala setati....predivno...smile89
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:10
Uživala sam u tvom šarenilu smile89 Pinokio se i meni tu i tamo dogodi, baš fora LOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 22:08
Niho zaboravih za travu- kineski šaš, dobro nju baš nije lako iskopati, ali ima je, pa samo trebaš reći....
Triša cobaea ima mislim 6 pupova ( za sad), ali im izgleda treba dosta dugo da se iz pupa razvije cvijet.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.