Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 56> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nakon duže stanke tri predivna rada.kutija za čaj mi je super, sviđa mi se motiv. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() Ma vidi se i bez povećala da je savršeno, nisam drugo od tebe ni očekivala. Kutija za čaj je baš posebna,...... ma sve!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Svaki put me ponovno savršeno oduševe vaši komentari. Puno vam hvala. K2 medium puno je lakši za radit. Provajte
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
sjajno ti izgledaju radovi,kutijica jeantikvitet
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kutija je zakon...a i ona stolica ispod nje...na njoj ti zavidim...sličnu je imao moj dida.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() divni radovi draga curo,svi do jednog ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako dobro
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
saara, dugo nisam vidjela tvoje radove, no sada sam s gustom opet proslitala ovu temu i sam cu ti reci - svakog jutra prije izlaska iz stana pogledam se u tvoj uradak ;) prelijepo radis. pukotine su ti tako fantasticne da jednostavno ne mozes se nadiviti kako netko to prelijepo napravi.
tvoje kombinacije jake i crne boje kod shabby tehnike su mi fantasticne. prekrasno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala...raduju me vaši komentari. Hvala, hvala
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i kutijice i ogledalo su predivni
![]() ali nisam ništa drugo ni očekivala jer su ti takvi svi radovi
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
novi uradci su tako divni...starinski i romantični... baš odraz tebe... prelijepo...nemojnam opet tako dugo nestati...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Nastojat ću. Hvala vam tetice. Evo da vam pokažem kako mi je ogledalo ukrasilo balkon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I evo dva ogledala po narudžbi. Prvo je Klimt i nastojala sam da ne bude baš isto, isto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I evo drugo. Nije mi se lijepilo. Pjesma je Suddenly-Billy Ocean
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
saara fantastični su ti radovi! ono prvo ogledalce me odusevilo
![]() |
|
![]() |
|
Fala, fala veri mač
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
saaro, sto si utrljavala u ovo zadnje ogledalo? prah ili boju? predobra je nijansa. unikatni radovi, nema sto. prelijepo :)
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
vratila se saara sa svojim lijepim stvarima. ogledala su mi mrak! da, stvarno šta je to na zadnjem u pukotinama?
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
saro sve mi se više sviđa ogledalo sa malinama ..doći ću ko miš po noći i malkice ga "podragati"
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ma kako je krasno uletilo "malinasto "ogledalo na prekrasni balkon.Jel ti to gledaš Srđ s prozora?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |