Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima koji šečete mojim vrtekom .
Kat,rea ,bit če slika od trube samo su pupoljci još jako mali.Prije dva tjedna bila mi je u punom cvatu ko nikada do sad ali je puhao onaj užasan vjetar i sve mi cveteke na njoj ofuril tako da nisam imala što slikati i pokazati. Ali bude ona još cvala . Uskoro če procvasti i datura koja jako sliči na trubu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Phlox je baš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo mogu reći prava -vrtna bajka koja se samo poželjeti može . Predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
sve je baš na svom mjestu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stefice,kane su stvarno predivne
![]() Phlox,cinija,zuta ruza,adam,... ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
baš je prava vrtna bajka
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svima koji šečete mojim vrtekom
![]() Evo najnovijeg mog ulova. Rekla mi je "teta" na placu da je to kineski oleander. ![]() ![]() A ovo sam si kupila za moj najnoviji kamenjar koji je u planu.Ne znam kako se zove samo mi je "teta" rekla da je trajnica . ![]() ![]() Dalija ![]() ![]() Jedva čekam da mi se otvori ova ljepotica. Datura ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ulov je super, posebno ovaj oleandar (sad da li je grčki ili kineski nije bitno)
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oleandar se i meni jako sviđa
![]() Tonijeve kane - zakon
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala Lantana i Korijenko .
Meni inače ovaj oleander uopče ne sliči na oleander ,al dobro ,a možda grcima ili kinezima naši oleanderi ne sliče na njihove oliče ![]() Prkosi,s njima je najmanje brige,sami se zasijeju,ak ih zaliješ,dobro,ako ne, još i bolje. ![]() ![]() Ostiči uživaju u ovom malo sviježijem vremenu. ![]() ![]() Verbena ![]() Moj prvi vrtni hibiskus. ![]() Kana -pupoljak ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Ne znam šta izdvojiti uz toliku ljepotu...možda kanu ,ostće ,verbenu ,prkose...
A kineski oleander prvi puta vidim ,i jako mi se sviđa!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kineski oleander je prekrasan a i ona nova biljčica za kamenjar je super, jednom riječi sve je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefice predivno cvijeće. Užitak je prošetati tvojim vrtom!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to ti je lewisija, ima ih raznih boja,krasna je |
|
![]() |
|
Draga Hana,hvala ti što si mi napisala naziv ove biljčice.
Ima ih u raznim nijansama roze boje. Nadam se da če mi prezimjeti na otvorenom ovdje u Zg. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Štefice, jedva čekam slikicu tvoje dature - svi imamo bijele, ali ova je prava rijetkost.
Zašto si ljuta na surfinije kad su tako lijepe, doduše ni pelargonije ne zaostaju za njima, super je kad su jednoj, istoj boji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma stvarno ja ne znam komentariasti za tvoje cvijeće -samo prelistavam i gledam svu tu ljepotu i stvarno ne mogu izdvajati nešto posebno jer bilo bi mi žalosno nešto izdvojiti jer za mene je svako cvijeće lijepo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |