Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svima koji šečete mojim vrtekom
![]() Evo najnovijeg mog ulova. Rekla mi je "teta" na placu da je to kineski oleander. ![]() ![]() A ovo sam si kupila za moj najnoviji kamenjar koji je u planu.Ne znam kako se zove samo mi je "teta" rekla da je trajnica . ![]() ![]() Dalija ![]() ![]() Jedva čekam da mi se otvori ova ljepotica. Datura ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
baš je prava vrtna bajka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stefice,kane su stvarno predivne
![]() Phlox,cinija,zuta ruza,adam,... ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
sve je baš na svom mjestu
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo mogu reći prava -vrtna bajka koja se samo poželjeti može . Predivno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Phlox je baš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima koji šečete mojim vrtekom .
Kat,rea ,bit če slika od trube samo su pupoljci još jako mali.Prije dva tjedna bila mi je u punom cvatu ko nikada do sad ali je puhao onaj užasan vjetar i sve mi cveteke na njoj ofuril tako da nisam imala što slikati i pokazati. Ali bude ona još cvala . Uskoro če procvasti i datura koja jako sliči na trubu. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau - super ti je sve, kane su me oduševile, a bijela cleoma je baš predivna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vrtna bajka je prava bajka, a cvijeće sve jedno ljepše od drugoga
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predivan vrt, ima svega...a ona cleoma i ruža
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
svaki put me oboriš s nogu
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo ću kratko: štefice - sve ti je lijepo! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |