Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282930 |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala... odoh sada
sutra cu staviti druge slikice |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Dobro došla,ova zdjelica ti je baš lijepa,samo nastavi sa stavljanjem radova
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dobro nam došla....i ugodnu nedjelju sa slikicama
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jupi, jupi jeeee... uspjela sam... e sada znam kako cu provesti nedjelju..:)
Iris, hvala naljepsa...:) |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e to ne znam kako da riješim.....vjerojatno ti je spor internet pa se zato to događa
probaj preko ovog servera: http://www.tinypic.com/
klikni browse...izaberi sliku....namjesti resize na 640*480
klikni na upload
kad slike bude uploadana kopiraj IMG Code for Forums & Message Boards
i zalijepi ga ovdje u svoj post
|
|
![]() |
|
procitala sam i idem korak po korak, ali upload traje jako dugo i na kraju mi je pojavi poruka da je vrijeme isteklo
|
|
![]() |
|
ciao Iluvia dobro došla
jesi li pročitala ovo:
ako jesi reci mi gdje je zapelo?
|
|
![]() |
|
Nomogu nikako...:((
|
|
![]() |
|
Vec neko vrijeme citam forum i stvarno sam svasta naucila. Mislim da je vrijeme da pokazem i sto. Drzite mi palceve da uspijem staviti slikice.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282930 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |