Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 27282930> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala anastazija... puno znaci kad mi to kaze majstorica... p.s. okvir s makovima mi je jedan od najljepših radova na ovom forumu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
već si ti puno toga savladala koliko ja vidim. radovi su ti jako lijepi, sa lijepim motivima i nadasve uredni. davno si ti preboljela "dječje bolesti". samo tako nastavi i isprobavaj pa ćeš vidjeti da znaš i ti.
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
hvala, hvala... ovakvi su mi komentari poticaj...meni se cini da su moji koraci zapravo mali kad vidim kakvi su radovi ostalih forumašica... mislim da neke stvari necu nikada savladati... |
|
![]() |
|
hvala More... tvoje su mi kutije prekrasne... |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lijepi radovi... napreduješ velikim koracima naprijed...samo tako nastavi
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
lluvia, dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
hvala izzy... kao sto si primjetila velikis am obozavatelh kutija, ali ove tvoje... wow... mrak... a tek podmetači... ajme meni.. fenomenalno ![]() |
|
![]() |
|
kaća... hvala na dobrodoslici
tvoje radove najcesce gledam... ti si moja inspiracija |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pridružujem se dobrodošlicama i pohvalama, sjajni su ti radovi!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dobro nam dosla lluvia
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Uredno, fino, jako lepo !!!! Dobrodoshla :)
|
|
![]() |
|
hvala ![]() |
|
![]() |
|
a sada malo kutija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto... to je sve sto sam imala poslikano... ostalo kasnije.:)) |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na dobrodoslici..:)
evo pokusat cu staviti jos malo slikica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dobro nam došla! Nadam se da ćeš uskoro postaviti još slika, sad kad znaš kako se to radi...Zdjela s makovima je prekrasna!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasan uradak
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Makovi su ti predivni...hoću još....
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro nam došla i dugo se sa nama družila...zdjelica je stvarno lijep rad
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro nam došla!
![]() jako ti je dobar ovaj rad. makovi su mi uvijek lijepi, a još kad su ovako uredno napravljeni.... super!
i drago mi je da si savladala stavljanje slika. jedva čekam da vidim još!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 27282930> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |