Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
romanticnije je sto imaju stariji izgled....ne brini.....nitko to nece zamjetiti....samo te mogu pohvaliti na jako lijepim radovima...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
rose i anđelka - hvala puno.. sad mi je lakse nastaviti s radom
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
vidis, vidis... moguce da je to u pitanju. Prvo sam pomislila da nisam dovoljno nanijela step 2 ali u slijedecim prilikama jesam i opet se isto ponovilo. Pokusat cu sada pazljivi je s step 1 hvala sa savjetu ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savrsene!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutije su ti preeeeedivne - motivi, podloga - bravo!
![]() Što se tiče problema, meni se znalo dogoditi kod 2K da mi ostaju "fleke" ukoliko nisam nanijela na to mjesto step 1, pa je to mjesto ostalo neispucalo i kao flek! ![]() Žutilo koje te smeta na trećoj kutijici ne vidim, pa ni ne znam šta bi to moglo biti... Doduše, sve te kutije kineske proizvodnje s kojima svi radimo, natrackane su i tretirane tako odvratnim bojama (brusila sam jednu i nikad više), tako da je moguće možda da ti je boja kutije probila na površinu ili je u pitanju ljepilo, ne znam... Bitno da si ti zadovoljna, jer kažem, stvarno se ne vidi! ![]() |
|
![]() |
|
evo još par poslikanih kutija za koje molim savjete
1. trebalo je sve biti s pukotinama k2, ali mjestimice imam vece zlatne povrsine. To mi se dogadjalo i kod drugih radova. Zasto? 2.kod trece slike nakon ljepljenja i sušenja bez boja podloge je mjestimice postala zuta.Na slici se ne vidi bas najbolje i uzivo izgleda kao da je jako staro, ali mene smeta. Eto, pomoc molim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala primavera i hvala anđelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lluvia, dobro došla na ovaj forum. Radovi su ti jako lijepi i slažem se s Primaverom.....izvrstan shabby!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
pa zasluzen je..:)
nemas pojma koliko sam puta gledala tvoje galerije |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga lluvia hvala ti od srca na ovom svemirski velikom i lijepom komplimentu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo....samo tako naprijed....jako lijepi radovi
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose i lula... hvala vam
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Bravo...lijepo ti to ide...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala kutije su kupljene u Emmezeti u Osijeku, i ima ih u 6 velicina od S do XXL |
|
![]() |
|
hvala, hvala... racunam na vasu pomoc. Puno sam vec naucila na ovom forumu, dosta ga dugo citam... a bome imam jos puno vise tek za nauciti |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni radovi,kutije su ti jako lijepe,di ih nabavljaš?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slažem se s Anastazijom, tvoji radovi nisu početnički, krasni su, treba isprobavati i eksperimentirati dalje, a ako zapneš - svi smo ti tu, samo viči - ali glasno, neki slabije čuju, neki pak slabije vide i tako...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |