Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 30> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Primavera... nekako mi je najlakse raditi na staklu, najmanje mi problema stvara, kako god da postavim salvetu ispadne dobro.. jos samo da mi kist ne "klizne" kod 2K... nikako da to riješim ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Imam nekoliko motiva koje jako volim a makovi su jedni od njih... hvala ![]() |
|
![]() |
|
Ma nisam neskromna, ali kad vidim vase radove onda su mi moji puni falingi, kuzis? Nadam se da cu jednom raditi kao vi, zaista. Mozda je stvar u strpljenju, nije da ga bas imam...:) ode mi svaki cas neka falta, ili mi klizne kist i svasta nesta... a vasi su tako uredni i savrseni, uh, uh p.s. ono nisu okviri, ono su plastike kojima se stiti zid oko šaltera i prekidaca za struju. Moja mama ih obozava. Imam ih jos po kuci, ovih cu ih dana poslikati vec postavljene da vidite kako to izgleda. ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlično radiš...nimalo početnički
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ti dvostrani makovi...savršeno!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su ti lijepi radovi,sviđaju mi se
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajde nam sad lijepo priznaj gdje su ti oni radovi koji nisu baš uspjeli?
![]() sve što sam ja od tebe vidjela je prekrasno. i zdjelice i škrinjice i okviri i sve.
stvarno je sve tako lijepo i uredno da ne mogu vjerovati.
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasno........radovi su ti super
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Nesto naruceno i udomljeno. Osim zdjelice s bijelim makovima, od nje se nisam mogla razdvojiti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala... nakon ovakvih komentara dobijem poticaj za dalje. Znas, skoro sam odustala od dvokomponentnog laka. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@Lluvia,prekrasno je,te kutijice...te dvije s djevojkama ,tako starinske,ne upadaju nikakve greške u oči,izgleda savršeno...
|
|
![]() |
|
leonarda i piramida... hvala vam najljepsa
lula, hvala na savjetu, to mi do sada nije palo na pamet ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
meni su kutijice savršene i ne vidim nikakve greške,ova zadnaj me oborila s nogu,i ja sam imala taj problem sa kineskim kutijicama,već kad je sve ofarbano i polakirano,boja izbija,ah ti kinezi,tko zna kaj sve gore natrackaju
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kutijice su prekrasne. Imala sam sičnih problema sa izbijanjem boje iz samog drveta...tamo gdje se uklopilo sam ostavila, tamo gdje nije...prelakiraš i onda opet ideš s bojom....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |