Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za crvenu bugenviliu se slažem s tobom, toliko je rijetka da je uživam gledati, a ovu ljubičastu kao da je to normalno da je tu. Pazi kod ruže kad je budeš presađivala, velike biljke se teže ponovno prihvate nego mlade ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Macak kad dođem u Kutinu popit ćemo kavu i donjet ću ti malo Mediterana. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly, Anaida, Niho i Štefica hvala na posjeti i na lijepim riječima
![]() Evo jedne novosti, danas odem ja vidjeti moje goste Ruse u onaj dolje apartman, a ono iznenađenje procvao adam i cvijet se već posušio, ali ide još jedan, baš me iznenadio, a i gosti oni uredno zaljevaju pitare na terasi ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dobro sad sam fascinirana
![]() ![]() Ružu si otkinula primila se grana penjačice, svezana uz motku u dalj ![]() Donje izboje stablašice ćeš kidati da ima vratić ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko, otkinula sam joj vrh i sve donje izbojke, ostavila sam samo 5-6 najgornjih, sad ćemo vidjeti kako će ići dalje, samo mislim da je previsoka, sa pitarom oko 160 cm.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ko će ako ne Lantana stvarno iznenaditi, -predivan je .
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ko će ako ne Lantana stvarno iznenaditi, -predivan je .
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
adam je prekrasan..a posebno me oduševilo to šta se godti brinu o cvijeću- prekrasno je kada i drugi ljudi prihvate ljepotu oko sebe i cijene trud uložen u nju i odluće pomoći
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno i ja bih zaljevala ovako divan primjerak adama
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na savjetu, pokušat ću nešto slično
![]() Možda i nije previsoka, ako je budeš sadila u vrt posadiš dublje na odgovarajuću visinu i bit će super ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Eto vidite i gosti zaljevaju i to se dogodi. Ni ja nisam znala da adam cvate, pa me baš iznenadio. Palo je nekidan malo kiše, ali premalo, sada zaljevam u zemlju, a ne špricam jer je puno bolje, više se zemlja natopi.
Hvala svima i evo još nekoliko slika iz vrta Posljednja ove godine ![]() Ruža ![]() Sjemenke afričkog ljiljana ![]() Plumbago ponovno cvate, malo su mu listovi žuti, da li mu nešto fali? ![]() ![]() Biserak je već pun bisera, ima još pokoji cvjetić iz kojeg nastanu ove kuglice ![]() ![]() Lantane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lampinjoni ![]() ![]() Gilardia ![]() Rudbeckia ![]() I velika žuta ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana može li se dobiti sijeme od afričkog ljiljana i od lantana----------pa će mo se snaći kao da se dobije ----a da ti dolaziš
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivno!!! I ja sam dobila adama prije tjedan dana,imao je 2 lista i već tjera treći.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Lantane su savršene ,kao i ostalo cvijeće!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe po običaju sve pršti od boja i oblika!
![]() Ma znam za staru ružu
![]() Kako se radi s reznicom? Da probam napraviti rezervu. I kad, naravski?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ah, koja ljepota!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš slikaš krasne slike prelijepog cvijeća..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |