Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 22:59
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Sve je lijepo ali ovaj put dajem prednost crvenoj bugenviliji! Jer je rijetkost.

Inače  hvala i tebi Lantana i Dudi  na odgovoru za ružu. Probat ću je preseliti. Ma to nam je poklonila svekrva na svoj 90-ti rođendan pa je MM sentimentalno vezan. Normalno!

Za crvenu bugenviliu se slažem s tobom, toliko je rijetka da je uživam gledati, a ovu ljubičastu kao da je to normalno da je tu.

Pazi kod ruže kad je budeš presađivala, velike biljke se teže ponovno prihvate nego mlade Wink
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 23:04
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Lantana smile79.

Znam, znam, ali moj cvijetnjak i okućnica su još daleko od noga kakve želim, moram još puno grešaka napraviti da pogodim pravu kombinaciju. A kod tebe je sve divno, sunce, more, cvijeće....

Macak kad dođem u Kutinu popit ćemo kavu i donjet ću ti malo Mediterana. 
Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 23:25
Lilly, Anaida, Niho i Štefica hvala na posjeti i na lijepim riječimasmile79

Evo jedne novosti, danas odem ja vidjeti moje goste Ruse u onaj dolje apartman, a ono iznenađenje procvao adam i cvijet se već posušio, ali ide još jedan, baš me iznenadio, a i gosti oni uredno zaljevaju pitare na terasi

život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 00:23
Dobro sad sam fasciniranasmile64. Imaš bungi stablašicu i maš ružu stablašicu.Clap

Ružu si otkinula primila se grana penjačice, svezana uz motku u daljWink. I što dalje da granom ruže? Je li joj vrh otkinut ili nije, hoćeš li ga kidati ili ne?
Donje izboje stablašice ćeš kidati da ima vratićEmbarrassed?

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 10:03
Smrcko, otkinula sam joj vrh i sve donje izbojke, ostavila sam samo 5-6 najgornjih, sad ćemo vidjeti kako će ići dalje, samo mislim da je previsoka, sa pitarom oko 160 cm.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 11:07
Ko će ako ne Lantana stvarno iznenaditi, -predivan je .smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 11:10
Ko će ako ne Lantana stvarno iznenaditi, -predivan je .smile57
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 13:06

Claphura za goste ali super da je adam procvao..nisam još to vidla Thumbs%20Up

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 17:37
smile227adam cvjeta? nisam znala...kako ti je sve krasno....fantasticno...Clap
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 21:25
za goste (i vrijednu gazdaricu )koji zaljevaju adama.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 21:45
adam je prekrasan..a posebno me oduševilo to šta se godti brinu o cvijeću- prekrasno je kada i drugi ljudi prihvate ljepotu oko sebe i cijene trud uložen u nju i odluće pomoćismile73
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 22:28
prekrasno i ja bih zaljevala ovako divan primjerak adama smile162
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 01:04
Hvala na savjetu, pokušat ću nešto sličnoClap.
Možda i nije previsoka, ako je budeš sadila u vrt posadiš dublje na odgovarajuću visinu i bit će superThumbs%20Up
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 09:52
Eto vidite i gosti zaljevaju i to se dogodi. Ni ja nisam znala da adam cvate, pa me baš iznenadio. Palo je nekidan malo kiše, ali premalo, sada zaljevam u zemlju, a ne špricam jer je puno bolje, više se zemlja natopi.

Hvala svima i evo još nekoliko slika iz vrta

Posljednja ove godine

Ruža

Sjemenke afričkog ljiljana

Plumbago ponovno cvate, malo su mu listovi žuti, da li mu nešto fali?

Biserak je već pun bisera, ima još pokoji cvjetić iz kojeg nastanu ove kuglice

Lantane

Lampinjoni

Gilardia

Rudbeckia

I velika žuta

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 11:09
Lantana može li se dobiti sijeme od afričkog ljiljana i od lantana----------pa će mo se snaći kao da se dobije ----a da ti dolaziš
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 12:08
Predivno!!! I ja sam dobila adama prije tjedan dana,imao je 2 lista i već tjera treći.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 18:02
smile227Adam cvjeta?Prvi puta vidim ,i mogu reći da izgleda predivno!

Lantane su savršene ,kao i ostalo cvijeće!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 19:14
Kod tebe po običaju sve pršti od boja i oblika!Clap

Ma znam za staru ružu Cry, ali s druge strane tu sada tiho odumire.
Kako se radi s reznicom? Da probam napraviti rezervu. I kad, naravski?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:43
Ah, koja ljepota!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:56
baš slikaš krasne slike prelijepog cvijeća..smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8788899091 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.