Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 370> |
Korisnik | ||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako veli baka, sve pršti od boja i oblika
![]() Bravo za adama, gazdaricu i goste koji su ga njegovali. Mislim da gosti koji dođu u prekrasno uređen okoliš oko apartmana mogu samo uživati i jednostavno moraju poštivati taj trud da bi sve bilo lijepo kako je. Naravno da ima i izuzetaka ili se ja varam, pa su prv i izuzetak
![]() I moj favorit je crvena bugica....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
lantane su prekrasne, bujne i rascvijetane
![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Predivno cvijeće, oduševile su me lantane i bugenvilija...
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
ja bi koju sjemenkicu africkog ljiljana...a i lantane...krasno je je sve....
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Cvijeće ti je prekrasno.
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ne brini Niho, za tebe je već spremljena lantana i afrički ljiljan, pa ja znam da ti ne voliš picmoljke nego već velike biljke. ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Nisam ni ja znala da cvjeta do sada, već je pustio puno novih listova i dva cvijeta. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Lilly, Dada, Duda, Bromelija, Stefkaja hvala na posjeti
![]() Baka, znam da je bolje da je premjestiš, u svakom slučaju bolje je na jesen ili u rano proljeće. KaT.rea tako je to s gostima neki te ugodno, a neki neugodno iznenade, ali i to je rizik ovog posla. Maslačak samo me prisjeti u jesen ima i jednog i drugog. Smrcko kod mene je lantana uvijek vani, ja neznam koliko se kod vas zemlja smrzne, ali mislim da bi uspjela prezimiti ako je malo zaštitiš - malčiraš. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Ovih dana nisam baš nešto slikala, kod nas su sada najupečatljivije bugenvilie.
Evo moje u susjedove na jednoj slici. lijepo ih je vidjeti iz daleka, bijele kuće i njihov lila cvijet ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Prelijepa je bungica.Moja mala je uginula,preko zime.Jednostavno nemam uslove za nju i neću više da je patim u saksijama i zimovalištima..Uživat ću u ovim vašim!
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Bas mi je lijep biserak s ovim kuglicama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veliki zagrljaj ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
Znaš Alisa nekad jednostavno kažemo ma to kod mene ne ide, iako bi rado imali takakv cvijet u dvorištu, ja sam se odrekla ljetnica jer je oko njih puno posla, a ja to ne stignem ljeti. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Vratila se naša Dzo, sigurno si se dobro odmorila i nauživala, a kod mene bilo bi lijepo da dođeš, jednom kad stigneš... ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Pa i nisam se bas dobro odmorila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Pa,da u pravu si.Ne može se sve ni imati.Ako ništa možemo uživati u slikama,onog za šta nemamo uslove,na forumu..I mogu ti reći da sam i ja sve više u razmišljanju da se odreknem polovine ljetnica.Kako je i kod nas sve toplije,jako teško mi je da sve održim u životu,posebno jer ljeti najmanje provedem vrijeme kući.Kasnije samo tugujem kad vidim da su mi biljke propale,jer su bile na brizi nekom drugom.. |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Bugenvilije su zaista prekrasne. Baš sam danas gledala u mojoj ulici, uz svaku kuću penje se barem jedna. I baš kao što kažeš još ako je kuća bijela, onda su baš upečatljive
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Neznam što je ljepše bungi ili kuća
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
onaj žuti ispod budbekije je
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lantana evo i mene kod tebe.
Znala sam kak o ću si uljepšati dan, pa sam došla kod tebe na kavicu.
Vidim da je tvoj vrt i dalje jako lijep i raznovrstan, ali ipak su ti najupečatljivije bugenvilije. A očito imaš zelenu ruku, kada si tako jednostavno uspjela uzgojiti i ružu stablašicu.
Svi komplimenti tebi i tvome vrtu.
Bravo
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |