TaTjana43, lijepo traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako nije problem, da mi se napiše njihov naziv i vrijeme sijanja-sadnje.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nisam ti ja poslala sam vrtni hibiskus?!
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
zahvaljujući start paketićima shashe, silvek,andree01 i maslačak, moj skromni cvijetnjak (pored postojećeg) u zagorju će biti još ljepši i šareniji.
stoga molim biljčice koje bih željela imati,a nažalost nemam: - pasiflora - meksička truba - koraljni grah - indijski slak - različite vrste kokotića - lupinuse - srdašca - penstemoni - ljetni ukrasni luk - sunovrati - tritoma - tekoma - kamelija - cana - cala - kineski jorgovan - rodendron - afrički ljiljan-( ako je onaj naš domaći, bijeli mi je poslala maslačak) - pijetlova krijesta - irise(imam samo žuti i ljubičasti) - lantana - kamelija - različite vrste i boje tulipana - plumbago - ukrasni slak - japanska dunja - krumpirov grm - vrtni hibiskus- poslala maslačak( al ne znam boju) - dragoljub - ruže stablašice - bugenviliju nudim: sjeme rudbeckije kada bude sjeme( na mojoj stranici"lepe ti je zagorje zelene) , te reznice"gartruža" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |