Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Sve prekrasno ali izdvajam bugenviliju i žuti hibi,buga je
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, pa sad neznam da li ti je ljepši vrt ili balkon, krasno
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kako ti je krasno...zuti hibiskus je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prelijepo ti je cvijeće, balkon ali hibiskus je
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Neobično lijepi balkon,a hibiskus je
![]() Moram ti pohvaliti i travu,tak je lijepa,uredno pokošena i zelena ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
hibiskusi su predivniiiiiiiiiiiiiiiii,a ona zelena sabljica gdje si ju samo nabavila
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hibiskusi su prekrasni, nisam ni znala da postoji žuti hibi, ali bugenvila je
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ne znam šta je ljepše.Ovo je pravi cvijetni raj.Sve uredno i lijepo...Bravo!
|
|
![]() |
|
Nisam sigurna ali mislim da reznicama.. |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasnog li cvijeća kod tebe!!!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
imas jako lijepo cvijece ali ova mi se najvise sviđa.Nisam vidio u trgovinama da ih ima za kupiti.A one zelene gladiole i ja ih imam ove godine prvi puta kao i onu plavu ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |