Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lluvia - nesto moje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lluvia - nesto moje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 30>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 10:57
Jako su ti lijepi radovi,sviđaju mi se
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 11:20
radovi su prekrasni!ClapClap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 15:46
smile55smile56
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:41
Ti dvostrani makovi...savršeno!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 18:40
odlično radiš...nimalo početnički Clap
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 19:06
smile128Braavo...krasni radovi... ti si sve samo ne početnik...sigurna ruka i vrlo uredni rad, k tome i na staklu...svaka čast...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 22:52
prekrasno! Clap
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 08:32
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

ajde nam sad lijepo priznaj gdje su ti oni radovi koji nisu baš uspjeli?smile101
sve što sam ja od tebe vidjela je prekrasno. i zdjelice i škrinjice i okviri i sve.
stvarno je sve tako lijepo i uredno da ne mogu vjerovati. 
smile227

Ma nisam neskromna, ali kad vidim vase radove onda su mi moji puni falingi, kuzis? Nadam se da cu jednom raditi kao vi, zaista. Mozda je stvar u strpljenju, nije da ga bas imam...:) ode mi svaki cas neka falta, ili mi klizne kist i svasta nesta... a vasi su tako uredni i savrseni, uh, uh

p.s. ono nisu okviri, ono su plastike kojima se stiti zid oko šaltera i prekidaca za struju. Moja mama ih obozava. Imam ih jos po kuci, ovih cu ih dana poslikati vec postavljene da vidite kako to izgleda. Embarrassed
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 08:34
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Ti dvostrani makovi...savršeno!

Imam nekoliko motiva koje jako volim a makovi su jedni od njih... hvalaSmile
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 08:37
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

smile128Braavo...krasni radovi... ti si sve samo ne početnik...sigurna ruka i vrlo uredni rad, k tome i na staklu...svaka čast...

Hvala Primavera... nekako mi je najlakse raditi na staklu, najmanje mi problema stvara, kako god da postavim salvetu ispadne dobro.. jos samo da mi kist ne "klizne" kod 2K... nikako da to riješim Smile

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 08:46
Drage Leonarda, Piramida, Rose, Anđelka, Iris i More... hvala najljepsa
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 16:34
Originalno poslano od člana lluvia lluvia napisao:

Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

ajde nam sad lijepo priznaj gdje su ti oni radovi koji nisu baš uspjeli?smile101
sve što sam ja od tebe vidjela je prekrasno. i zdjelice i škrinjice i okviri i sve.
stvarno je sve tako lijepo i uredno da ne mogu vjerovati. 
smile227

Ma nisam neskromna, ali kad vidim vase radove onda su mi moji puni falingi, kuzis? Nadam se da cu jednom raditi kao vi, zaista. Mozda je stvar u strpljenju, nije da ga bas imam...:) ode mi svaki cas neka falta, ili mi klizne kist i svasta nesta... a vasi su tako uredni i savrseni, uh, uh

p.s. ono nisu okviri, ono su plastike kojima se stiti zid oko šaltera i prekidaca za struju. Moja mama ih obozava. Imam ih jos po kuci, ovih cu ih dana poslikati vec postavljene da vidite kako to izgleda. Embarrassed

ma to ti samo misliš da su tuđi radovi bolji, ljepši, savršeniji. svi mi na svojima tražimo dlaku u jajetu, ili smo zamislili drugačije ili ne znam šta. ali zato je super što pokažemo jedni drugima što smo radili pa se nekome sviđa-nekome ne (ali odavno je utvrđeno da se o ukusima ne treba raspravljati), netko ti pomogne kako ne ponoviti grešku, da neku ideju. ja ništa ne shvaćam kako kritiku u negativnom smislu, volim kad cure kažu šta bi dodale, oduzele, napravile drugačije. i onda sve to iskoristiš sljedeći put kad nešto radiš.
a jesam se izfilozofirala!
poanta je da treba raditi ako te to veseli, a ako još ispadne lijepo - sreći nema kraja
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 07:23
Crveni makovi i zelene kale...prekrasne zdjele!!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 09:17
Lluvia, dobro nam došla.
smile75
Prekrasno radovi, dobili  smo novo osvježenje na forumu!!!

Bravo!!!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 11:16
Originalno poslano od člana lluvia lluvia napisao:

Nesto naruceno i udomljeno. Osim zdjelice s bijelim makovima, od nje se nisam mogla razdvojiti.

Osobno...ovo mi je prekrasno...
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 15:23
Proljeće i Božice... hvala vam cure na lijepim komentarima

Lula, ta je zdjelica nastala iz ciste dosade, a imala je najvise zainteresiranih za udomljavanje..:)) ponekad najbolje stvari ispadnu kad se najmanje nadas i kad se manje trudis nego obicno... eto...Wink
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 17:33
lluvia..ima puno istine u tome...i kale su česti motiv..ali tako mi je sjela zdjela...nevjerojatnoSmile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 12:02
predivni su ti radovi,sve mi se sviđa,i skrinjice i zdjelice,sve,svesmile141
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 15:18
malo sam slikala jucer po kuci... hm... pa evo...

cvijeće za moju mamu, anđeli za mene... i...

... i mozart za mog malog glazbenika

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 15:25
E bože...ovo se ne bi nikad sjetila a tako je originalno i lijepo...bravosmile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.