Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 37> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrt ti je stvarno jako lijep za svaku pohvalu, o ružama neću ni da govorim
![]() svidja mi se kako si formirala grmić solanuma......može savjet?
ostali to već znaju, interesira me ako smijem gdje se nalaziš?
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala vam, svima, na posjeti
![]() Korijenko, onu mrežu nisam stavljala iako sam namjeravala, već sam obložila plastičnu kašetu, a to je dovoljno za "armaturu". A sada malo novih sličica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW kako imaš lijepe ruže....... Dobra ideja za betonsku vazu, pretpostavljam da je unutra ona mreža sa slike.... kamenjar je ispao odlično
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
super si to odradila:)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Teglice su super, a sad i kasnoljetne te ranojesenske slikice čekamo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Prvi puta u posjetu tvom vrtu, prekrasnog cvijeća imaš od ruža, tritoma, grmića, oleandra... Vidi se trud i puno brige za cvijeće.
Dok sam gledala slikice, sam si i zapjevala malo : Da nam pak dojde to vreme da pemo mi v Međimurje, da pemo mi v Međimurje, de rastu katruže ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Katružo, sve čega se dotakneš uspijeva! Prekrasan oleandar, imam dojam da uopće nije u Međimurju, vrt se odlično oporavio...obišla sam zadnjih nekoliko stranica i ne mogu da ne naglasim ne samo prekrasno cvijeće već i tvoje vrijedne ruke...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ruže
![]() Posude uradi sam ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim vrijedna si i preko ljeta, tebe ni ljetne vrućine ne mogu natjerati na odmor!
Kamenjar za terasu je super, već si zamišljam kako će to izgledati kad se rascvate!
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima što ste svratile!
![]() Evo čime sam se zabavljala ovih dana.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sada imam mali kamenjar na terasi! |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Narančasta ruža mi je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Lantana, beloperone (ukrasni hmelj) vrlo se lako razmnožava reznicama.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan vrt, puno zelenila i cvijeća.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovu sam sliku kopirala, a onda sam ih vidjela bar još dvije koje bi ponovila, ali ...
![]() Slika govori više ...
Šparogama moj duboki naklon, moje su očito u lošoj zemlji - to znam, ali ništa ne mijenjam pa se ne moram čudtiti.
Tvoje je super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Bergenija, pisala je SilveK o Beloperone http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1875
Ja je zimi imam na istočnom prozoru, a ljeti je iznosim van . Negdje sam čitala da se može zasaditi u vrt ako temperature nisu ispod -6.
Dobro ju je na proljeće skratiti, a zatim pincirati vrhove, onda je bujnija.
Što ima više sunca brakteje su joj crvenije, a u hladovini više narančaste,
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
i za kraj jedna "crna"----------ova je predivna svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |