more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I možeš biti zadovoljna,jer su ti kutijice jako lijepe,a slika na dasci prekrasna!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
piramida, hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,motivi,izrada fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ajme @more,more ti je divno!I ono iz mora ...i morsko plave ruže,divno,divno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ...bravo za ideju. Slika na drvu mi se jako dopala.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Drago More, jednom rječju....prelijepo
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ rose, maslina, anđelka, lula, primavera hvala vam puno na lijepim pohvalama! sutra opet idem kod bake i definitivno ću "kopat" po kući ne bi li još nešto našla.
|
|
![]() |
|
rođendanski poklon napokon gotov! sjećate se male tropske kutijice? napravila sam još jednu tropsku kutijicu, tj. malo veća kutija, sredila je i zadovoljna sam. valjda će i slavljenica bit zadovoljna. ako ne, uzimam kutiju k sebi
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako ti je lijapa topska kutija,baš je uredno napravljena,a ovo sa filcom je super ideja,slavljenica mora biti zadovoljna
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
@ piramida, anđelka, hvala
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
More,krasna kutijica u divnim bojama!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je fantastična! ljepa,vesela,prekrasnih motiva,super! :desetka:
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super je
![]() |
|
![]() |
|
@ primavera, maslina, rose, iris hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasna slika More!!!!! E meni taj pittorico ne ide "naprala" sam već puno tanjura.... , ali tebi...svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |