Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Korisnik | ||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jako su ti lijepi radovi,sviđaju mi se
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
radovi su prekrasni!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() ![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Ti dvostrani makovi...savršeno!
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
odlično radiš...nimalo početnički
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
prekrasno!
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Ma nisam neskromna, ali kad vidim vase radove onda su mi moji puni falingi, kuzis? Nadam se da cu jednom raditi kao vi, zaista. Mozda je stvar u strpljenju, nije da ga bas imam...:) ode mi svaki cas neka falta, ili mi klizne kist i svasta nesta... a vasi su tako uredni i savrseni, uh, uh p.s. ono nisu okviri, ono su plastike kojima se stiti zid oko šaltera i prekidaca za struju. Moja mama ih obozava. Imam ih jos po kuci, ovih cu ih dana poslikati vec postavljene da vidite kako to izgleda. ![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Imam nekoliko motiva koje jako volim a makovi su jedni od njih... hvala ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Primavera... nekako mi je najlakse raditi na staklu, najmanje mi problema stvara, kako god da postavim salvetu ispadne dobro.. jos samo da mi kist ne "klizne" kod 2K... nikako da to riješim ![]() |
||
![]() |
||
|
Drage Leonarda, Piramida, Rose, Anđelka, Iris i More... hvala najljepsa
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ma to ti samo misliš da su tuđi radovi bolji, ljepši, savršeniji. svi mi na svojima tražimo dlaku u jajetu, ili smo zamislili drugačije ili ne znam šta. ali zato je super što pokažemo jedni drugima što smo radili pa se nekome sviđa-nekome ne (ali odavno je utvrđeno da se o ukusima ne treba raspravljati), netko ti pomogne kako ne ponoviti grešku, da neku ideju. ja ništa ne shvaćam kako kritiku u negativnom smislu, volim kad cure kažu šta bi dodale, oduzele, napravile drugačije. i onda sve to iskoristiš sljedeći put kad nešto radiš.
a jesam se izfilozofirala!
poanta je da treba raditi ako te to veseli, a ako još ispadne lijepo - sreći nema kraja
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Crveni makovi i zelene kale...prekrasne zdjele!!!!!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lluvia, dobro nam došla.
![]() Prekrasno radovi, dobili smo novo osvježenje na forumu!!!
Bravo!!!
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
|
||
![]() |
||
|
Proljeće i Božice... hvala vam cure na lijepim komentarima
Lula, ta je zdjelica nastala iz ciste dosade, a imala je najvise zainteresiranih za udomljavanje..:)) ponekad najbolje stvari ispadnu kad se najmanje nadas i kad se manje trudis nego obicno... eto... ![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
lluvia..ima puno istine u tome...i kale su česti motiv..ali tako mi je sjela zdjela...nevjerojatno
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
predivni su ti radovi,sve mi se sviđa,i skrinjice i zdjelice,sve,sve
![]() |
||
![]() |
||
|
malo sam slikala jucer po kuci... hm... pa evo...
cvijeće za moju mamu, anđeli za mene... i... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... i mozart za mog malog glazbenika ![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
E bože...ovo se ne bi nikad sjetila a tako je originalno i lijepo...bravo
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |