Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 278279280281282 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 09:24
Hvala svima smile79

Josipa ona što je zovemo žuta penjačica je senecio a... (ma zaboravila sam) i nije penjačica, ali kod mene je izrasla u visinu, imam i sjemenja i mladih, ako hoćeš.

Drago mi je Proljeće da si došla, falaila si nam, ali neka si se malo odmorila, ja ću tek na zimu...

Ja sam se Niho sjetila kako rješiti problem trajekta Wink, imamo mi zračnu luku na Braču i možeš avionom iz Zagreba direktno na Bračsmile188

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 08:56
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Bugenvilije su zaista prekrasne. Baš sam danas gledala u mojoj ulici, uz svaku kuću penje se barem jedna. I baš kao što kažeš još ako je kuća bijela, onda su baš upečatljive

Istina, one su sada pravi ukras kuće, moja je već prerasla 1. kat i slijedeću godinu će prerasti i drugi kat, samo tko će je cijelu orezati zimi, trbat će mi velike skline.Wink
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:35
Ja kad ovo sve vidim meni dođe da sesmile43..ili da se smile96-ili da se spakujem i smile98---- ovim svim tvojim cvijećem ,kućom ma svim kao da sam opčinjena smile39--- ma poluditismile39--------ode ne mogu više 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 09:43
Lantana evo i mene kod tebe.

Znala sam kak o ću si uljepšati dan, pa sam došla kod tebe na kavicu.

Vidim da je tvoj vrt i dalje jako lijep i raznovrstan, ali ipak su ti najupečatljivije bugenvilije. A očito imaš zelenu ruku, kada si tako jednostavno uspjela uzgojiti i ružu stablašicu.

Svi komplimenti tebi i tvome vrtu.
Bravo
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 22:50
 onaj žuti ispod budbekije je smile227.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 22:25
Neznam što je ljepše bungi ili kućasmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 21:44

za bungenviliju .
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 18:13
Bugenvilije su zaista prekrasne. Baš sam danas gledala u mojoj ulici, uz svaku kuću penje se barem jedna. I baš kao što kažeš još ako je kuća bijela, onda su baš upečatljive
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 15:22
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Prelijepa je bungica.Moja mala je uginula,preko zime.Jednostavno nemam uslove za nju i neću više da je patim u saksijama i zimovalištima..Uživat ću u ovim vašim!
Znaš Alisa nekad jednostavno kažemo ma to kod mene ne ide, iako bi rado imali takakv cvijet u dvorištu, ja sam se odrekla ljetnica jer je oko njih puno posla, a ja to ne stignem ljeti.

Pa,da u pravu si.Ne može se sve ni imati.Ako ništa možemo uživati u slikama,onog za šta nemamo uslove,na forumu..I mogu ti reći da sam i ja sve više u razmišljanju da se odreknem polovine ljetnica.Kako je i kod nas sve toplije,jako teško mi je da sve održim u životu,posebno jer ljeti najmanje provedem vrijeme kući.Kasnije samo tugujem kad vidim da su mi biljke propale,jer su bile na brizi nekom drugom..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 13:54
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Bas mi je lijep biserak s ovim kuglicama Tongue..i ono sto mi se svidja kod tebe  i to posujem i kod ostalih forumasa koji tako rade,jeste sto svaki put napises ime cvijeta..to je bas lijepo,ponavljajuci vise puta i ostali brze i lakse nauce.. veliki Clap Clap Clap  Lantana... o ljepoti tvog cvijeca nemoze se diskutovati,ja stojim iza toga da to jednog dana treba i vidjeti ali otom-potom,sve u svoje vrijeme Wink....

Veliki zagrljaj Tongue...

Vratila se naša Dzo, sigurno si se dobro odmorila i nauživala, a kod mene bilo bi lijepo da dođeš, jednom kad stigneš... Wink

Pa i nisam se bas dobro odmorila Tongue ali u radu sam dosta i naucila,pekla sam pekmez i dzem s mojom mamom Big%20smile Big%20smile....a sa babom sam susila sljive WinkBig%20smile....cujemo se Tongue...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 13:50
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Bas mi je lijep biserak s ovim kuglicama Tongue..i ono sto mi se svidja kod tebe  i to posujem i kod ostalih forumasa koji tako rade,jeste sto svaki put napises ime cvijeta..to je bas lijepo,ponavljajuci vise puta i ostali brze i lakse nauce.. veliki Clap Clap Clap  Lantana... o ljepoti tvog cvijeca nemoze se diskutovati,ja stojim iza toga da to jednog dana treba i vidjeti ali otom-potom,sve u svoje vrijeme Wink....

Vratila se naša Dzo, sigurno si se dobro odmorila i nauživala, a kod mene bilo bi lijepo da dođeš, jednom kad stigneš... Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 13:45
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Prelijepa je bungica.Moja mala je uginula,preko zime.Jednostavno nemam uslove za nju i neću više da je patim u saksijama i zimovalištima..Uživat ću u ovim vašim!

Znaš Alisa nekad jednostavno kažemo ma to kod mene ne ide, iako bi rado imali takakv cvijet u dvorištu, ja sam se odrekla ljetnica jer je oko njih puno posla, a ja to ne stignem ljeti.
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 12:45
Bas mi je lijep biserak s ovim kuglicama Tongue..i ono sto mi se svidja kod tebe  i to postujem i kod ostalih forumasa koji tako rade,jeste sto svaki put napises ime cvijeta..to je bas lijepo,ponavljajuci vise puta i ostali brze i lakse nauce.. veliki Clap Clap Clap  Lantana... o ljepoti tvog cvijeca nemoze se diskutovati,ja stojim iza toga da to jednog dana treba i vidjeti ali otom-potom,sve u svoje vrijeme Wink....

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 11:24
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 10:21
Ovih dana nisam baš nešto slikala, kod nas su sada najupečatljivije bugenvilie.

Evo moje u susjedove na jednoj slici. lijepo ih je vidjeti iz daleka, bijele kuće i njihov lila cvijet

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:56
Lilly, Dada, Duda, Bromelija, Stefkaja hvala na posjeti smile79
Baka, znam da je bolje da je premjestiš, u svakom slučaju bolje je na jesen ili u rano proljeće.

KaT.rea tako je to s gostima neki te ugodno, a neki neugodno iznenade, ali i to je rizik ovog posla.

Maslačak samo me prisjeti u jesen ima i jednog i drugog.

Smrcko  kod mene je lantana uvijek vani, ja neznam koliko se kod vas zemlja smrzne, ali mislim da bi uspjela prezimiti ako je malo zaštitiš - malčiraš.

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:51
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

smile227Adam cvjeta?Prvi puta vidim ,i mogu reći da izgleda predivno!

Lantane su savršene ,kao i ostalo cvijeće!

Nisam ni ja znala da cvjeta do sada, već je pustio puno novih listova i dva cvijeta.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:49
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Lantana može li se dobiti sijeme od afričkog ljiljana i od lantana----------pa će mo se snaći kao da se dobije ----a da ti dolaziš

Ne brini Niho, za tebe je već spremljena lantana i afrički ljiljan, pa ja znam da ti ne voliš picmoljke nego već velike biljke.Wink
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 23:03
Cvijeće ti je prekrasno.Clap Vidim da ti je lantana u zemlji u vrtu. Može li prezimjeti u zemlji, ili je vadiš van i sklanjaš zimi?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 15:11
ja bi koju sjemenkicu africkog ljiljana...a i lantane...krasno je je sve....smile95
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 278279280281282 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.