martina1985 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja imam is jeme pasiflore...a gdje se mogu vidjeti to sta imas za ponudit od sobnih biljaka...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
i pasifloru, zaboravila sam ti napisati...molim te |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
može čuvarkuća za tebe, a hosta je nažalost ista kakvu imaš. a meni bi dobro došao asparagus i aloa. pošalji adresu
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Pozdrav Martina1985. Ja bi te molila koju čuvarkuću i hostu osobito ako je šarenolisna. Ja imam jednu koju možeš vidjeti ovdje
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1742&PN=4 Ako je takva ne treba mi a ako je drugačija voljela bi je imati. Mogu ti ponuditi pelcere ove hoste, nešto kaktusa i sukulenata, sadnicu lantane, asparagusa, klorofitum, pasifloru i alou. Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
ima možda netko mini maćuhice ili bilo kakve maćuhice da ih posadim prek zime???
|
|
![]() |
|
imam još nešto za ponuditi: hosta(funkija) japanska aukuba |
|
![]() |
|
imam i sjeme nevena, baš sam danas našla kutijicu u koju sam ga pospremila. spremljeno za tebe TaTjana43
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ja ti imam anturium. moram vidjeti situaciju s mladicom pa ti javim. a bilježim se za neven. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Martina,aj ti sakupi rađe sjeme nevena,budući je jednogodišnja biljka i lako se rasijava pa nije potrebno pelcerima se mučiti
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav svima... pošto sam se nedavno priključila među vas nadam se da mogu očekivati pomoć. zasad imam tek malo nečega za ponuditi, a to je:
sjeme majčine dušice pelceri nevena čuvarkuća pelceri raznih sobnih biljka, nije puno ali čovjeka veseli, a sad ja bi vas tražila pelcere bilo kakvih cvjetajućih sobnih biljka, a posebno: sobni zvončić cjevolovka papučica guzmanija anthurium(moj je propal, nažalost) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |