Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 323> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sljezovi su ti prekrasni. Moji su ove godine dobili neku bolest tik pred cvjetanje i nisu se pokazali u punom sjaju. Napala ih neka narančasta gljivica po listovima i stabljici. Jesi li ti svoje s nečim špricao?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ne mogu ništa izdvojiti ,sve izgleda predivno... |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Ja svake godine spricam sve cvijece protiv lisnih usi i to nekoliko puta i drugo nista.Ovi sljezovi su samonikli.Vec nekoliko godina ih pocupam dok su jos mali,a ove sam godine nekoliko njih ostavio |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
zeljka23,Athena,lantana zahvaljujem na posjeti
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tikva na livadi
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a moj Lesi mora biti svugdje
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kod tebe se Toni ne može izabrati i reći ovo je lijep -kod tebe je sve predivno svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ima svašta kod tebe Toni i sve prekrasno mogu ti reći!!!
a za ove bijele metlice pitajte Silvek - ona je maherica za prepoznavanje!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Što je ovo predivno .svaka čast. Malo sam primijetila da jako puno žuta boja od cvijeća vlada kod tebe-------a žuto cvijeće je ljubomora-I de mi molim te reci kakva je ovo biljka jeli se ona to sama razmnožava ili................
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Toni,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Žute kane su lijepe, a ja ostala u čudu jer nisam pojma imala da ih ima u žutoj boji.
Ja sam ove godine nabavila crni sljez ( mislim da je ljekoviti), ali nije tako veliki kao ovi tvoji, ako se ne varam to su dvometraši....
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ako mislis na ove zadnje to su zute kane.Razmnozavaju se gomoljem.U jesen se vade gomolji i na proljece opet sade |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ma ima ih u jos nekoliko boja osim crvene ,rozne.Proljetos sam kupio neke naranđaste i jos neka boja ali te budu sad pocele cvasti.A sljez je oko 2 metra. |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće Toni,posebno puranov nos! Bude možda malo sjemenja od njega?
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
¸toni ovo je super, oduševljena sam... ako bude tog purana sjeti me se, molim te
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ako bude javim: martina 1985,hana
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |