OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 312313314315316 374> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošetala sam tvojim vrtom, ponovo. Priznajem da me mediteranski vrtovi uvijek bace u bed zato jer znam da moj kontinentalni nikad ne može biti takav. Nabavim ja kojekakve biljke s mora, ali onda ne prežive zimu, mučim se ja, muče se one... I tako sam odlučila da ću uživati gledajući veše vrtove, a ja ću se držati "kontinentalki".
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
opet bila i opet ostala paf (al se ponavljam)- no kad je tako.....silver koji je toliko fantastičnih zdravih listića da nemožeš a da se ne diviš- onda onaj veliki lila grm pred kućom- i na kraju me dokusuri sa cikasicom
![]() I sad odmah mogu pitati stručnjaka- lantana mi je poslala jednu sjemenkicu- posadila sam je u 4 mjesecu- do dana današnjeg ništa se nije dogodilo- koliko njoj treba da nikne? |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znala sam za limunka, ma naći ćemo još koju grančicu
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno ti je cvijeće,posebno bijela lantana.... ono što si mi poslala sve raste osim limunka..... on je r.i.p. nažalost
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pozdrav Lika, dugo te nema
Slikala sam negdje i svoje bugice, malu i malo veću, ali nije tako ogromna kao ova kod susjeda. Cikasice - čini mi se da ih je najpametnije pustiti na miru, tu i tamo zaliti. Neznam otkad imaš cikasicu, one bace nove listove samo jadamput na godinu, tako da ako se nije ništa desilo, treba čekati iduće ljeto. Vidim da te interesiraju, ako nisi možeš pogledati moje stranice 39, 44, 49 i 54, ima par sličica |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E ženo moja nema veze što ono nije tvoja bugenvilija prekrasna je.Možda sam preskočila ili ti svoju nisi uslikala!??A što se tiče cikasica stvarno imaš zelenu ruku moja cikasica još uvijek stoji onako kako je kupljena sa tri lista niti se miče niti pomiče.Što im ti radiš kad su takve?
|
|
![]() |
|
Da ne bude zabune, ona bugenvileja i velika palma nisu moje, to je kuća mojih susjeda, a moj je ovaj zid sa cvijećem. Kuće malo štite od bure koja tu dosta jako puše, pa su bugenvilije posađene na toj strani, tako je i moja s druge strane kuće, a ne prema moru |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šta bi već rekla a da nisam. Sad stvarno sam ostala bez teksta , Tvoje cvijeće ostavlje me bez komentara. Svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
gazanije zelene i još sa cvetekima..krasno..moje su ko da su u pustinji a svako veče ih zalijem,imaš i bijelu lantanu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa nisam dugo bila kod tebe, ali nikad nije kasno. Pregledala nekoliko stranica, uočila predivnih stvari. No za neku narudžbu još ima vremena. Šepure se vidim kod tebe mnogo željene biljke, a i oleandar tebe cvate ista godine, moji tek treću četvrtu.
Pa skidam kapu TI su pravi Cvjetni guru. - kako to gordo zvuči.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nekako mislim da se ništa novo ne događa u vrtu, ali nije baš tako
datura će ponovno cvasti ![]() a gdje su sjemenke? mislila sam da ih nema, ali sakrile su se ispod grana ![]() ![]() jedan suncokret koji nije žut ![]() procvala i bijela lantana ![]() evo i solidaga ![]() ![]() uzela sam grančicu oleandera u sedmom mjesecu, pustila je žile u vodi, posadila - i on odlučio cvjetati još ove godine ![]() gailardie u vrtu su mi nikakve, ali zato ova u šljunku gdje parkiram auto .... ![]() prolistao batat ![]() gazanije su se malo pritajile, ali kreću ponovno ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, evo opet sam nešto novoga naučila kod tebe!!!
Ovaj "silver" si i meni poslala i odomaćio se on kao da je oduvijek na mojoj terasi....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok ma pravi si cvjetni guru, ovaj silver i meni lijepo raste, ako se dosta raširi posadit ću ga malo pored suhozida da pada prema dolje, baš mi se sviđa ovako kao na ovoj tvoj slici koju je Korijenko odabrala.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ti samo nji slikaj a meni one još nisu stigle očito ono auto sine nema više goriva pa sad ga neko šlepa-----i otu mi ostavi može proći
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo jedne slike velikog helychrisuma dok cvate
![]() A ovo mi je definitivno godina za cikasice, evo još dvije koje su bacile listiće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Da slika sa bugicom i cikasicom je
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve najbolje za cvijetni guru,stvarno imaš svega lijepog i ,kao što baka veli,sve lijepo raspoređeno.
A ona bungenvilija i palma su me skoro srušile sa stolice ![]() |
|
![]() |
|
Pa može li se on kako prepoloviti moja otok -šteta da ga imaš toliko -može ti propasti a ja bi ga dobro čuvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na četvrtoj slici - ovo sivo je helychrisum petiolare, neki ga zovu silver,
vrlo lijepa biljčica u ljeti cvate žućkastim cvjetićima. Mnogi to sade u cvjetne posude u kombinaciji s ostalim cvijećem. Ja ga imam na više mjesta u vrtu jer mi opstane preko zime pa su narasli veliki grmovi, vrlo skromnih zahtjeva |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 312313314315316 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |