Goga-zg nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goga, ak imas ja bih se predbilježila za bijelu i zutu rudbekiju, crnooku suzanu, gazaniju i nocurak. Imam ti lantane i to zutu, crveno-zuru i zuto-rozu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala ti puno..
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
u ponedjeljak kreću prve pošiljke sjemenki,i to za fridu , maslačak7,anastaziju,rosa2,silvek,martina1985 i stefkaju.ostali će malo pričekati dok svo sjeme ne sazori.tako da mogu sve zajedno poslati.pozdrav.
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
hvala
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
martina može.mijenjam duhan za gazaniju.
![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
pozdrav...ajde molim te ako ti nije problem da mi umjesto ukrasnog duhana pošalješ gazaniju???? duhan sam dobila jučer na kavici
|
|
![]() |
|
andreja01 i stefkaja zapisane ste za sjemenkice.stefkaja javi mi adresu.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
I ja bih malo ako imaš još pakujca i gazanija..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja bi samo bijelu rudbekiju, može?
|
|
![]() |
|
macak možeš dobiti sjemenke.javi mi adresu.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
I ja ću se prijaviti za:
gazanije crnjiku rudbeckiju mix ako može... |
|
![]() |
|
hvala, šaljem adresu
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
hvala puno...poslat cu ti adresu na pp.
|
|
![]() |
|
martina 1985 i frida zapisane ste za sjemenke.
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Mogu li ja dobiti koju sjemenku crnooke suzane?
|
|
![]() |
|
pozdrav..... mogu i ja bobiti malo:
ukrasnog duhana, lana i ukrasnog slaka ljubičastoga molim te, ako nisam zakasnila |
|
![]() |
|
kontesaa svega imam osim helenija.sjeme šaljem krajem 9.mj.javi mi adresu.mamma zapisana si za bijel.rudbeckiu.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
goga mogu li se predbilježiti ako još ima i bijele rudbeckije? thnx
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bravo ja...nisam ni vidla da je onaj prvi popis stari
![]() goga jel mogu ja na popis za lan, bijelu rudbeckiu i kokotić trajni, ako još ima sa starog popisa helenija? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |