Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 33> |
Korisnik | |
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
auuuuuuuuu, koji prekrasni radovi. Neznam koji mi je ljepši
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
stolica mi je krasna, al za 4 bocu nemam rijeci... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Boce mrak!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
boce ovakoporedane zaista fascinantno izgledaju... nadam se da će polic aubrzo biti popunjena do kraja...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
anđelka, primavera, iris, dori-st....hvala vam puno. Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi. |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Božice, boce su prekrasne, posebno ona treća sa ružicama, savršena je!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vrč i boce su lijepi ali stolica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno! Ali boce su ti mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Jedna mala stara drvena stolica....
![]() Jeda vrč...
![]() I..naravno boce. Sve zajedno da ih ne stavljam svaku posebno...
![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su lijepe boce,a i pepeljare!
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Krasni radovi Božice...dašak ljeta zaustavljen na ovim lijepim predmetima
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Božice, prekrasni su radovi, ti si se stvarno naradila od kad me nije bilo, boce su jednostavne a baš slatke, i baš je super vidjeti poznate salvete ukompinirane na neki drugi način, bravo!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo još nekoliko boca iz ljetne kolekcije....
![]() ![]() I dvije pepeljare...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasna kutija za vino,bravoooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prelijepe boce i slažem se s Natašom i ja sam nekako izbjegavala ovu salvetu ali ti si ju savršeno iskoristila.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |