Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bilogorsko cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bilogorsko cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 00:18
Hvala na dobrodoslici i pohvalama. Uskoro ce i novo macje leglo pa uz pelcere svakako morate uzeti i mace,jako su slatki ali problem nastane kada ih moram udomiti.

Silvek vec sutra cu upelcati bijelu lipu a budi bez brige uskoro cu nesto izabrati i od tebe cim se malo ukurazim!

Svim posjetiteljima velika  smile95
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 22:08
lijepo cvijeće i još slađi mačići
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 22:03

Dobrodošla i sve pohvale za tvoje cvijeće.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 21:52

evo i mene u tvom vrtu kao prvo dobrodoslaSmileSmileWinkWinksve je prelijepo al hibiskusi susmile93uzivaj i dalje s nama i ocekujemo jos tvojih slikicasmile113

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 21:13
Dobrodošlica i od mene smile73
Sve pohvale za cvjeće, ona kombinacija na balkonu je smile227
A bijela sobna lipa... smile89...ne mogu odoljeti da te zamolim da pikneš jednu grančicu i za mene Embarrassed (mislim, maznula bi ju ja i od Shashe kad ju dobije, ali to bu trajalo dok narasteBig%20smile), zauzvrat šaljem kaj poželiš iz mog vrtaSmile

A mace...slaaatkoSmile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 20:51
Pa bože ja sad vidjela male mace -samo gledala u cvijeće a njih nisam primijetila --one su za mene životinje koje bi sve mogla držati kod sebe jedna najmilija i najljepša stvorenjasmile177
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 20:35
a nogometLOL
Naravno da ću ti zapelcati bijelu,ako hoćeš još koju samo reciLOL
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:53
Hvala štefica,mačke i cvijece su mi najvaznije sporedne stvari na svijetu. Uvijek me razveselesmile160
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:44
Moram se još vratiti zbog ovih mačića.
Več sam davno rekla - ko voli cvijeće voli i životinje-
Ove tvoje male maze dokazuju da gajiš neizmjernu ljubav prema njima i prema cvijeću
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:36
Dobrodošlioca i od mene .

Ovo tvoje cvijeće me ostavilo pafff .
Predivna kombinacija za balkon ,i ne znam,ne znam ,sve mi se sviđa
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 19:24

Moze shasha,ja imam lipa u gotovo svim bojama,rado cu ti upelcati bijelu lipu.meni bi ako moze vise odgovaralo da ukoliko ti se slomi grancica od bijele lantane da je piknes u zemlju.Mene su ovo ljeto puknule lantane a vidjela sam da ih imas.

Hibiskus cu unijeti u negrijanu prostoriju,sve grane mu se osuse u jesen, podrezu se a u proljece tjera iz korjena.citala sam da moze podnesti niske tem.ali ja necu riskirati.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:27
Joj što nam radiš -sve lijepše cvijeće od lijeošegsmile120
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:07
Lili(ne znam šta su me "pukle"ove lipe)može jedna zamjena?Bijelu lipu za žutu i narančastuEmbarrassed.
Prekrasna je.
Joj sad već gnjavim no moram pitati.Vidim da ti je taj hibi u tegli.Jel ga treba spremati preko zime u kuću?
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 00:56
Evo jos nekoliko slicica

Hibiskus

mace su spremne za spavanje

Ulaz u kucu

Kala koja nece da cvijeta

Isusova kruna

Sobna lipa

Toliko za danas.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 22:52
Dobila sam biljku otkoljenu od maticnog korijena.-------------- Onda i nama isto uradi od matičnog korijena ----ne boj se nećemo te odbitismile96
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 21:25
hvala korjenko,baka,željka23,piramida.

baka na balkonu je bilo u istoj tegli posađeno žuto,crveno ,ljubicasto i bijelo cvijece.Izgledalo je jako sareno ali meni se sviđalo.Dok sam dosla sa godisnjeg žuto i ljubicasto se osusilo.Ostalo je samo bijelo i malo crvenog.

shasha ja sam si dala u zadatak da do proljeca negdje nabavim takav u boji.

piramida,mislim da bi reznicama islo tesko mozda u proljece kada su mlađe grane.
Dobila sam biljku otkoljenu od maticnog korijena.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 19:25
I meni je hibiskus prekrasan,a i sve drugo.Kaj se taj hibiskus razmnožava reznicama?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 19:15
e,dobro se to meni činilo.Vidi slučajnosti,danas poslijepodne,idemo doma i vidim u jednom dvorištu,vani,u vrtu,posađen,ogroman hibi.Biljka je velika no pričam najviše o cvijetu,crveni,jednostruki no sam cvijet je ko dva spojena dla.odmah sam se sjetila tebe i tvog bijelog.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 17:34
Hibiskus i krumpirko izgledaju odlično...kao i ostalo cvijeće!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 16:15
Niho je dobro napisala - blenula!LOL I ja sam zblenula!
Prvo ona crveno/žuta kombinacija na balkonu, pa hibiskusi pa ...ne znam ja ni hrvatska imena a kamo li latinska... jednom rječju imaš prekrasnog cvijeća!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.