moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 89> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam si i mislila da si već se potrudila to učiniti.
Ja odlučila cotonaester dobiti kao stabalce. Baš me zanima dali će mi uspjeti. ![]() Ono u teglici davnih dana kaj sam ti donjela je ukrasni duhan. Ne znam dali ti je preživio i zanima me dali ti je možda cvjetao? Ja si opet zapelcala pa zato pitam. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
hehehe,Otok,al me zbuni
![]() Andrea,stablašicu sam napravila od takve lantane,par str prije sam je slikala.Ovu ću grmoliku ostaviti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uvijek raj za oči nam daš!
Virginia moja se sprema tek pokazati svoju ljepotu, u velikom je hladu, pa... Aster visoki takav imam i ja... Prvi put kad sam ti dolazila donjela sam ti isti takav. Probaj od lantane napraviti stablašicu, takvu imam i ja. Tebi ide sve od ruke! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Otok,ne kužim ovo"obama je baš interesantan"?!(opičilo me sunce i propuh pa i ovo malo mozga slabo radi)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantane su ti zaista prekrasne i bujne, od svih boja ova mi je najdraža.
Obama je baš interesantan |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj šteta pa ti nisam bliže da napravima malo podeblji spisak -a ova zadnja biljka je baš ono što se kaže ----šlag na kraju --svaka ti čast stvarno svega predivnog imaš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
lantane su prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
Ono je jasmin???Ma taj"štap"je do nedavno stajao jadan,nikakav,i prije koji tjedan je listiće potjerao.
A ovo "medeno" ćemo zvati "virginia"(ko bi zapamtio cijeli naziv??!Da bi što"stručniji "naziv bio ostavila sam "G" umijesto "DŽ"
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj da, pozabila sam ti pohvaliti lantane i "mumi"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono od Lantane je jasmin, a od Horti physostegia virginiana - trajnica - i moja cvate
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam.
![]() Zboravila sam i ovo staviti.
to sam jučer kod kolegice vidjela i naravno da sam si par pelcerića uzela.
E sad,šta je to,izgleda ko kopriva no ima neki miris,koliko znam ostale koprive nemaju,a i raste joj vani,u vrtu i to na cjelodnevnom suncu.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lantane su prekrasne, sve više cvijeta imaju- kad će moje biti ovakve
jedna ima pup ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ma i nije mi bitno ime previše.Sam grmić je presladak a sad je još i cvasti počeo-šta bi više.Naravno da će biti sjemenki"medenog"
![]() Hoya,prihranjujem ih ko i svo drugo cvijeće.Znači ničim posebno.A ime prihrane,ajme to mjenjam,sad sam uzela"kristalon" i čini mi se ok.Znači bilo čime za cvijet ,2x tjedno ih prihranim.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je san snova,svega pomalo a tako uredno i ljepo. neznam odakle da krenem sa pohvalama,od fuksija,lantana,ruže ili onog zadnjeg rozog zanimljivog cvjeta....
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e to "nešto irisino" iris zove: onaj mali grmić što sam donila sa krša
![]() a kad sam već tu....ja bi sjemena od tog medenog
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve "nešto" i sve jako lijepo.
I ja od ove godine imam jednu lantanu i jako sam joj se divila, ali sad kad sam vidjela koliko tvoje cvjetaju ...
Čime ih prihranjuješ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A sad imam jedan"blok" biljkica sa sličnim"imenima" no nisu u nekom bližem srodstvu.Nadam se da ćemo odgonetnuti njihovo pravo ime.
Ovog sam nazvala"nešto Irisino"
(ko zna zašto
![]() satureja montana-vrisak,čubar
![]() Ovaj je"nešto Lantanino"
![]() A ovaj je samo"nešto medeno"
(mislim da je od Horti)
![]() |
|
![]() |
|
Današnje biljkice dana su...
lantana
![]() i tzv."mumi"
![]() Tritomu bi stavila u biljku ljeta jer,nakon onog neki dan što sam slikala,ona ima još jedan cvijet
![]() A kada taj ocvate,nebude samo zelenilo,ovaj pupoljak čeka svoj red....
![]() crveni visoki aster se rascvao(za sad djelomično no vidi se prava boja i ljepota cvijeta)
![]() Bugica ,poklon od Nate
![]() ![]() za kraj,ovog djela,ruže
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
............Ja patim za ovim ukrasnim travama-ja nisam čula nikad da postoje dok nisam došla ovdje. Blago se svima ko ih ima ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |