tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepi radovi! Posebno mi se sviđa ona kutija za boce!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tina radovi su ti jaaako lijepi, i meni se najviše sviđa ona kutija za boce.
Bravo
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su ti lijepe boce,prva mi se najviše sviđa
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
meni je tvojakutija za vina presavršena...reklas am ti to kada sam je vidjela i prvi puta, uživo... jednostavo joj nemam zamjerke...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nemam niti jednu zamjerku...stvarno su lijepo iskombinirane, uredne
![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
hvala,pohvale je uvijek lijepo pročitati , još malo sjećanja na more |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vidim...ima nas još u igri sa špagom.. super...
prekrasan mi je ovaj komplet sa magnolijama...a super ideja mi je ružmarin na kamenu i kukica od špage... prirodno i originalno... svaka čast |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,motiv lavande je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve prekrasno, ali kamenčić iznad svega.... od ideje do realizacije! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Komplet magnolija prekrasan no za kamen sa špagom čista petica!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
hvala vam svima ,divne ste
|
|
![]() |
|
Prekrasni radovi, posebno mi se sviđa tanjur, kakva je to podloga? Miješanje boja ili nešto drugo?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su predivni,neznam sta je ljepše,tanjur ili ove škrinjice
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure,
to sam tufkala boje ,ali tako da sam malo pričekala prije svakog nanošenja
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
preljepo radis tina,motivi su ti uvijek mrak,kombinacija boja cista desetka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Tanjur prekrasan...a tek podloga....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Tina ...svaki put kad otvorim tvoju galeriju ostanem ugodno iznenađena...koliko si opet lijepih stvari napravila...čak neznam izdvojiti što mi se najviše sviđa. Magnolija...kako si ju dobro izvela...a kovčeg saružicom...tako nježan...a efektan...
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prekrasno radovi su ti odlicni
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hvala svima na pohvalama,nekada na radim danima ,a onda kada me uhvati ne dižem se dok to ne odradim to potraje dubuko u noć i onda, jao meni ujutro
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |