Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 53> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kad mislim da me više ne možeš iznenaditi ostanem otvorenih usta od ljepote. Kad mislim da je moj trud uzaludan zbog klime vidim da je moguće imati lijep vrt u oštrim uvjetima. Želim da ti vrt traje što dulje i da jesen bude nježna prema našim biljčicama.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tvoj vrt izgleda fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Gladiole imaju savršenu boju
![]() Tako se lijepo uklapaju u zelenilo tvog vrta. |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Tvoj vrt je rascvjetan i na njemu se još ne vidi dolazak jeseni, koji vi već osjećate.
Gladiole u podnožju stabala su vrlo lijepe, a ideja je jaako zanimljiva. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Gledam tvoje slikice i razmišljam kako si svoj vrt maksimalno iskoristila jer je svaki kutak poseban, zasađen cvijećem, grmovima.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Što reći nego lijepo, prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...od cvijeća ,okućnice ,zelenila... |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala mnogo Stefici i Bromeliji na posjeti i lijepim komentarima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kao što je štefica rekla kod tebe se ne primječuje da je stigla jesen osim možda po temp. a danas je zahladilo i kod mene samo nema kiše i sve je užasno suho, kod tebe je sve rascvijetano
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Na tvom se cvijeću ne primječuje da polako stiže jesen i da mu je zima,naravno, kad ga tvoje veliko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekoliko jesenskih slikica iz mog vrta. Uskoro se vise nece imati sta slikati. Hvala ti mnogo Gioia na posjeti i lijepim rijecima. Vec sam narucila neka lukovice i probat cu jos nabaviti nesto novo. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga fuksija,mogu misliti kako ce tvoj vrt izgledati sledece godine
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Kane pocele cvjetati. ![]() Kane ![]() Dio vrta ![]() Ricinus, lonicera jos uvijek cvjeta. ![]() Sedum ![]() Dio vrta ![]() Dragoljub se rascvjetao kao da je proljece, a vec je jesen odavno. ![]() Zvjezdan Zahvaljujem se mnogo svima na posjeti i lijepim komentarima. Hvala; Lantani, Korijenku, OTOKU,Trisi, Flavii i Lori . Sve vas puno pozdravljam. Kod mene su vec tipicno jesenske temperature, jutarnje se krecu od 6 do 8 stupnjeva, a dnevne od 12 do 15 stupnjeva. Vec smo poceli i vatru loziti navecer. Lantana i kod mene, gdje sam odrasla u Slavoniji je bilo jako puno muskatla na stepenicama. Ove godina sam zapelcala 15, a imam i mnoge koje sam sijala iz sjemena. Korijenko, bit ce marmelade, sigurno, jos malo dok sljive sazriju, pa cu da kuham. Sarenka nema vec jako dugo i vec sam izgubila svaku nadu da ce se vratiti. Otok, jos uvijek ima svega u vrtu, a uskoro ce se vaditi lukovice i polako spremati u podrum. Trisa, drago mi je da si ponovo prosetala mojim vrtom. Flavia, kupila sam grasak u svim bojama, koje su bile u prodaji, ali led mi je unistio skoro sve. Lora, nagodinu, planiram jos bolje kombinacije cvijeca. Kupila sam neke nove lukovice ove jeseni preko kataloga, pa ce biti nekih novina iduce godine. Svima puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
zaista ti je sve predivno, lijepe kombinacije, prekrasno voće.......sve pohvale tvom predivnom vrtu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fuksija....divno je u tvom vrtu...ma kao i uvijek! Ovaj put moram pohvaliti tvoj ukrasni grašak! Baš je interesantan, a i boje su baš po mom ukusu!
Voće ti je prva liga!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoj se vcrt nikako nemože zaobići.
Savršen red i poredak - plodovi voća i povrća, cvijeće, što reći nego predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i ja opet malo navratila, i kao i uvijek oduševljena sam, šareno, zeleno, bujno i prekrasno
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koje šljive, ma šljivetine, bit će marmelade, meni su te bolje od onih klasičnih plavih.
I ja mislim da Šarenka muče ljubavni jadi , bit će da se totalno zaljubio kad ga nema već toliko vremena....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne mogu se nagledati kako je sve lijepo zeleno, cvijeće rascvjetano, prekrasna pelaronija (muskatli), to je starinski cvijet Dalmacije, uvijek se sadio u pitare koji su se slagali po stepenicama.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() Dalije ![]() Cinija, jedna jedina, od mnogih, sto sam posijala. ![]() Cinija ![]() Mirisni, ukrasni grasak. ![]() Ukrasni grasak ![]() Ukrasni grasak ![]() Za kraj jedan muskatli. Hvala mnogo Bromelija na posjeti i lijepim rijecima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |