Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt u Norveskoj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt u Norveskoj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 53>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 00:30
I kad mislim da me više ne možeš iznenaditi ostanem otvorenih usta od ljepote. Kad mislim da je moj trud uzaludan zbog klime vidim da je moguće imati lijep vrt u oštrim uvjetima. Želim da ti vrt traje što dulje i da jesen bude nježna prema našim biljčicama.smile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 23:13
Tvoj vrt izgleda fantastično Clap Lijepe su ti i velike kane.
život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:39
Gladiole imaju savršenu boju .
Tako se lijepo uklapaju u zelenilo tvog vrta.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 19:54
Tvoj vrt je rascvjetan i na njemu se još ne vidi dolazak jeseni, koji vi već osjećate.
Gladiole u podnožju stabala su vrlo lijepe, a ideja je jaako zanimljiva.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 18:55
Gledam tvoje slikice i razmišljam kako si svoj vrt maksimalno iskoristila jer je svaki kutak poseban,  zasađen cvijećem, grmovima......... Thumbs%20Up
Zato volim svratiti i uživati!Wink
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 17:29
Što reći nego lijepo, prelijepo smile169
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 16:22

Predivno...od cvijeća ,okućnice ,zelenila...

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 16:14

Hvala mnogo Stefici i Bromeliji na posjeti i lijepim komentarima.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 18:21
kao što je štefica rekla kod tebe se ne primječuje da je stigla jesen osim možda po temp. a danas je zahladilo i kod mene samo nema kiše i sve je užasno suho, kod tebe je sve rascvijetano smile64
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 13:56
Na tvom se cvijeću ne primječuje da polako stiže jesen i da mu je zima,naravno, kad ga tvoje veliko grije.

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 12:54

Nekoliko jesenskih slikica iz mog vrta. Uskoro se vise nece imati sta slikati.

Hvala ti mnogo Gioia na posjeti i lijepim rijecima.
Vec sam narucila neka lukovice i probat cu jos nabaviti nesto novo.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 07:53
Draga fuksija,mogu misliti kako ce tvoj vrt izgledati sledece godine ,a i ovakak kakav je u mom   ,savrsen
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 07:23

Kane pocele cvjetati.

Kane

Dio vrta

Ricinus, lonicera jos uvijek cvjeta.

Sedum

Dio vrta

Dragoljub se rascvjetao kao da je proljece, a vec je jesen odavno.

Zvjezdan

Zahvaljujem se mnogo svima na posjeti i lijepim komentarima.
Hvala; Lantani, Korijenku, OTOKU,Trisi, Flavii i Lori .
Sve vas puno pozdravljam.
Kod mene su vec tipicno jesenske temperature, jutarnje se krecu od 6 do 8 stupnjeva, a dnevne od 12 do 15 stupnjeva.
Vec smo poceli i vatru loziti navecer.

Lantana i kod mene, gdje sam odrasla u Slavoniji je bilo jako puno muskatla na stepenicama.
Ove godina sam zapelcala 15, a imam i mnoge koje sam sijala iz sjemena.

Korijenko, bit ce marmelade, sigurno, jos malo dok sljive sazriju, pa cu da kuham. Sarenka nema vec jako dugo i vec sam izgubila svaku nadu da ce se vratiti.

Otok, jos uvijek ima svega u vrtu, a uskoro ce se vaditi lukovice i polako spremati u podrum.

Trisa, drago mi je da si ponovo prosetala mojim vrtom.

Flavia, kupila sam grasak u svim bojama, koje su bile u prodaji, ali led mi je unistio skoro sve.

Lora, nagodinu, planiram jos bolje kombinacije cvijeca.
Kupila sam neke nove lukovice ove jeseni preko kataloga, pa ce biti nekih novina iduce godine.

Svima puno
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:20
zaista ti je sve predivno, lijepe kombinacije, prekrasno voće.......sve pohvale tvom predivnom vrtusmile57

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:55
Fuksija....divno je u tvom vrtu...ma kao i uvijek! Ovaj put moram pohvaliti tvoj ukrasni grašak! Baš je interesantan, a i boje su baš po mom ukusu!
Voće ti je prva liga! smile72
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:04
Tvoj se vcrt nikako nemože zaobići.
Savršen red i poredak - plodovi voća i povrća, cvijeće, što reći nego predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 18:53
Evo i ja opet malo navratila, i kao i uvijek oduševljena sam, šareno, zeleno, bujno i prekrasno

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 12:15
Koje šljive, ma šljivetine, bit će marmelade, meni su te bolje od onih klasičnih plavih.
I ja mislim da Šarenka muče ljubavni jadi , bit će da se totalno zaljubio kad ga nema već toliko vremena....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 11:58
Ne mogu se nagledati kako je sve lijepo zeleno, cvijeće rascvjetano, prekrasna pelaronija (muskatli), to je starinski cvijet Dalmacije, uvijek se sadio u pitare koji su se slagali po stepenicama. Clap
život je more
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 11:50

Dalije

Cinija, jedna jedina, od mnogih, sto sam posijala.

Cinija

Mirisni, ukrasni grasak.

Ukrasni grasak

Ukrasni grasak

Za kraj jedan muskatli.

Hvala mnogo Bromelija na posjeti i lijepim rijecima.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 53>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.