Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 272> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je jako lijepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
E baš ti hvala,sad znam u čemu je problem. I sama sam se stalno pitala zašto plače?!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Rosa 2 i marijankica bile ste mi dragi gosti. Hvala na pohvalama.
Korijenko, sve što je lijepo kratko traje - imala sam osjećaj da smo mogle do dugo u noć čavrljati. Hvala za ugodno druženje. Sve su biljke po tvojim uputama posađene. Danas sijem ono što si mi rekla da treba.
Kar.rea sigurno ti hoyi nije dobro stalno vlažna zemlja. Ona radje podnosi suhu zemlju (naravno ne previše). Meni se desi da je zaljevam kao i one biljke na terasi i odmah vidim da se buni.
Lilly, samo pazi da ne umre od žeđi
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hoya super su ti biljkice....a spašene ružice iz rasadnika su stvarno odlične. Kao da su ti vratile ljepotom zato što si ih spasila! ...a puževi....da počneš uzgoj?....pa prodaja.....pa tom lovom po nove biljkice, a?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Može, Flavia, ako bude dobar "posao" umjesto cvijeća slat ću vam puževe
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ricinus ti je krasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Super, silveK, nisam mislila da im dvije čahure može ovako zaustviti cvat. Sutra ih mičem.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya adam me oduševi, pa još cvijet - super. Gazanije su predivne.
Vidim narastao i tvoj ricinus, zar nije simpa ova veeeelika biljka, ogromnih listova.
Ma zaslužuješ da ti sve buja koliko je truda uloženo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Triša.
Kod mene i tebe ricinusi izgledaju veeeliki - jer smo mi male
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo i mene konačno u tvom vrtu. Odnijela sam mami lantanu, pelc od tvoje koprive
![]() ![]() E sada sam bogatija od tebe, imam i sjemenku treće boje lantane ![]() E čula sam da adamu naraste nešto bezobrazno, ![]() Ma vidi ti nje štipnula pelcer od poklona i što ako se ženi osuši poklon ![]() ![]() Moja mama mi je teška srca htjela dati pelc od dipladenije ( boji se da se ne osuši), a ja sam dobro srce pa joj velim da neću u vrijeme cvatnje nek mi upelca u proljeće i hoću ukalemljenu kruškicu za kaznu ![]() Vidim da ti na krumpirku rastu jajca, postao je muško ![]() Ma mislim da se ti baviš ilegalnim uzgojem puževa, a nama prostireš priče. Kod mene ti to ne pali ![]() ![]() ![]() Pa ako ne ide prodaja puževa , prodaji školjke ovima sa kopna, pravi suvenire, ukrasi posude za cvijeće ![]() Sve ti je prekrasno, cvijeće je u punoj formi, ljubomorna sam na ricinus ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala ti na ovako lijepom opisu moga vrta. Ja sam nekako zanemarila slikanje.
U proljeće mi je svaki pupoljak meta za fotić, a sada ni ne primjećujem da su neke biljke već ocvale.
Ja sam u velikim sijanjima trajnica. Kako se ono kaže: Idemo dalje !
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znala sam da se siju trajnice, a kako sam ja odlučila većinom staviti trajnice, već računam s tobom - ha lukava sam a.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobra ideja kako veli Šmrcko ovo sa poklonom
![]() |
|
![]() |
|
Triša, niče već polako - računajte na nas !
Kat.rea - crko pelcer
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, oprosti na znatiželji - koje trajnice sada siješ?
Nabavila sam i ja calochephalus jer mi se jako svidio kod tebe, imam u glavi neke jesensko-zimske kombinacije. A poneku sličicu bi svejedno mogla uslikati |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma neće nam više slike pokazivati iz čistog straha...sve šta vidimo odnesemo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Otok, sijala sam plumbago, gilardie, lupinuse, santolinu – zelenu, liatrise, anemone … blokirao mozak. Kad dođem kući ću dopuniti spisak Naravno, posijala sam polovicu, a ostatak ću na proljeće jer sam vjerojatno nešto zabrljala sa terminima. Ali dobro, vrijedilo je pokušati. kontesaa, nijeeeeee takooo, pa znaš i sama da rado sama ponudim i sve što sam vam poslala - poslala sam od srca Ne slikam jer mi se čini da sam sve već pokazala !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa znam, ali moramo se malo i šaliti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
konti -
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Molim te si mi dala gilardie ili ću morati sama iskopati u tvom vrtu dok si na poslu
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |