Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 184> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda ne radim ispravno, ali ja u ovo doba drastično orežem tako da mladi izdanci izrasu i ojačaju do hladnijih dana. Rano u proljeće samo lagano tim mladim grančicama porežem vrhove.
Na taj način imam godinama niski i gusti grm.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčkić, vidjela sam da na si pitala da li da orežeš lavandu sada ili na proljeće. iz mog višegodišnjeg iskustva - sada oreži ocvale cvijetove i stabljike. A na proljeće drastičan rez, sve do golih grana, tek par pupova ostavi. Iako će tii se u prvi tren čintii da si previše orezala (meni je uvijek tako) - nisi. To je super za lavandu. Ista priča je i sa ljetnim jorgovanom i leptirovim grmom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
to će vam biti prekrasno kad uredite, stvarno si dajete truda i na kraju će vam se to sve vratiti kad ti i TM budute sjedili na terasi i pili
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Smrćkice, baš ste vrijedni...... a nemoj se ljutiti na M, pa i mi imamo svoje hobije i oni moraju to trpiti i ne smiju ni zucnuti......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Zvrkić
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E dobra ideja snimit na laptop utakmicu i puštati na terenu, nabrijavati ga
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sve pohvale na velikom imanju
![]() Veliki vrt - puno posla ali i puno zadovoljstva kad se taj posao zavrsi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A što ćeš Bergi zakon prirode, ako muški ne cijepaju i ne pile drva za zimu, hormone moraju ispucati na urlanju i međusobnom tamburanju na utakmicama. To je moderno doba. Ja sam konzerva i radije bi živjela kako su naši stari, naravno uz ravnopravnost spolova.
Zato mi hormone smirujemo cvjetićima i ćakulom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da si bar sada na terenu pa da mu uvališ kramp u ruke. Svo bi korjenje povadio! Baš si sada morala napisati ovu poruku gore. Ljepše mi je bilo čitati kako se ljuti uz TV nego kako se muči na poslu.
|
|
|
|
![]() |
|
Je Triška baš je umoran, recesija lomi onima koji su pravi radnici leđa. Smanjili broj radnika , ovi koji rade pola ih slabo radi. Divim se kako ima snage za otići na teren. Na kupanju sam bila samo jednom sa gostima, radije idemo na teren. A dobro, doći će valjda kraj tim radovima, te ćemo uživati samo u biljkama i u prirodi koju Fužine nude.
![]() Evo sad " Joj!" od MM. |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Samo nek se oni nerviraju(moj je nešto tih danas, nakon "tih" golova što su nam dali), a mi ćemo uživati u našim vrtovima!
![]() |
|
![]() |
|
Probudio se i skoro me izmlatio ali sam se narogušila
![]() ![]() ![]() Evo ga ljut na mene i sad je krenulo navijanje " u je...u, a u p.... m......." , već mi treba tableta za živce, a i susjedima. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čovjeka je valjda tako izmorila da nije ni čudo da spava. Jadan mora cjelu farmu održavati, pa još i zaljevati.
Smrckice ma vrijedni ste nema što, Najgore je sve to održavati, a nisi stalno tamo - uh.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Buuuuuudddddddiiiiiiii se mužu-pužu jedan nooooooooggggggggggooommmeeeettttttt jeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajde Smrckić budi muža.....za drugo poluvrijeme....nema smisla da se mi živciramo....a on mirno spava....ne vidim razlog zakaj bi njemu bilo bolje nego nama.....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na pohvali moje realnosti, hvala cure
![]() Kod mene je parola " Bilo kuda kadifica svuda", vrt mi je pun pčela zbog kadifa i to me silno veseli ![]() ![]() Da Hojčeka i meni je palo na pamet kako će bager raditi i kako ću radnike ganjati lopatom. Prebacit ću sve u gornja dva kuta terena ![]() Za cure ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lijepo si ti suzila mjesto za temelje kuće. Nema teorije da bager priđe, a kamoli da radi.
Sve pohvale za zdrave i velike biljke!
|
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super izgleda ,povrće sve zeleno ,bujno ...a kadifice oko gredica daj posebnu čar vrta!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
koja je to razlika od početnih slika....bravoooo smrcko
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijedni ti i TM, sve više napredujete u vrtlarskim poslićima!! Eh, kako će vam biti lijepo kad se skućite tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |