shabby...but not so chic :) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj prvi pokusaj pittorica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Teglica i tegla su mi super!!!!! Jako lijep cracle.
Uto se ubaci i divan okvir i kutijica, valjda smo u isto vrijeme pisale..tako da sam editirala poruku.
Bravo za sve radove.
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
moja prva kutijica...radjena necakinji za imendan
![]() |
|
![]() |
|
moj prvi okvir...
![]() |
|
![]() |
|
teglica od nessa
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti iris :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ispod prvog posta imaš tipku edit....klikneš na nju i popraviš što želiš odnosno promijeniš naslov
ako ne uspiješ napiši meni kako želiš da se tema zove pa ću ja popraviti
|
|
![]() |
|
jos kada bih znala ispraviti naslov teme, ajmeeeeeee :((((
kaj mi netko zna pomoci??? stvarno sam preplava :) |
|
![]() |
|
svoje radove sam stavljala na topic na kojem sam pitala kako raditi sa namjetsajem, a kako tamo vec ima puno toga, a priznajem, plava sam i sva se gubim po ovoj novoj sistematizaciji foruma, pa sam, nemojte se srditi na mene, otvorila svoj novi topic.
ima jos jedan razlog za to, a taj je sto sam gledajuci vase radove postala totalan freak i zaljubljenik u sve ovo, pa eto...pokusala sam i ja nesto sama...a da nije namjestaj |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |