Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek sad sam otkrila da se tu slika Rijeka sve u 16. Bravo Triša,ti si zaista neumorna a i baka se lijepo prošetala gradom Sutra postavljam slike-pogled s Krimeje.
Lora one slike munja nad rijekom su fantastične
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baka, Baka, popodne više nije bilo hladno
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Trebala si zamoliti nekog prolaznika da te uslika u šlapicama i kratkim rukavima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Samo da se zna da sam bila u Rijeci
gotovo pust Korzo u subotnje popodne ![]() nezaobilazni gradski sat ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je l' problem spojiti ovu temu i Lorinu s onim prekrasnim slikama Rijeke u oluji?
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Može baka, slažem se a prijatelj se zove RICCARDO, ali ne želi publicitet jer je on samo amater........
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Slike su prekrasne
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Lori potpiši prijatelja, sigurno se neće ljutiti, a slike su predobre
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne smijem se hvaliti tuđim perjem, to je uslikao moj prijatelj, ali su slike toliko lijepe da sam ih morala podijeliti sa vama......
![]() |
|
|
![]() |
|
Kako si dobro uslikala munje!
|
|
![]() |
|
RIJEKA u burnoj noći noći
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto ja sve vidjela pa ne moram sad dolaziti bilo mi je baš lijepo prošetati po vašem gradu---predivan je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naša rijeka Rječina ima osim na samom izvoru još zgodnih mjesta za šetnju, pa evo kraj Grohova, gdje autom možete doći skoro pa u samo korito
Izgleda da se nešto ipak kreće, uređuje se okoliš
U donjem toku ima nešto vode, ali i komaraca, šteta što ne puste barem da malo teče
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja rado prošvrljam slikama, jer u grad idem vrlo rijetko, baš kad moram, inače se radje držim periferije.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bako super reportaža naše Rijeke, baš smo neki dan komentirali kako su "podigli" (osvježili) Korzo ovi cvjetni kandelabri
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Malo novih slika iz centra. Nešto je već objavljeno ali iz drugih uglova, nešto nije. Nešto novo. Kip Sv. Mihovila ispred MUP-a. Slika je tamna, slikano preko ceste, jer me bilo strah! ![]() To je inače u duugoj ulici sa najzagađenijim zrakom u Rijeci. Zove se popularno Via Roma iako joj to nije naziv već 60 godina. Ovaj dio je Žrtava fašizma.
U silnom kamenu i asfaltu, malo zanimljivog zelenila. Palmoljupci, nije li krasan ovaj "buket"?
![]() Isto iz daljeg.Iza tih palmi je dječji vrtić i Dispanzer desno, a lijevo - ha zatvor,pa dalje iza njega sud.
![]() Katedrala Sv.Vida sa stražnje strane iz ul. Ž.fašizma
![]() Pa s prednje (s njom je Triša i započela temu)
![]() Centar Rijeke je tzv. Stari Grad. Koji je uglavnom bio pun ruševnih kuća... i onda je počela gradnja novih. Evo nekoliko vizura iz raznih pravaca
![]() ![]() ![]() Slijedeće četiri slike su na Koblerovom trgu. Umjesto starih ruševina, nove zgrade zatvaraju trg u čijem je središtu neobična fontana.Mlinski kamenovi koji su mljeli smjesu za papir u "pokojnoj" Tvornici papira. Dar Gradu za 150 godina Tvornice. "ugasila se" nakon 176 godina marljivom brigom njenih upravljača
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo Korza. Pošta i robna kuća RI
![]() ![]() ![]() Naravski Korzo s pogledom na toranj Pod urom. Bez njega nema Rijeke.
![]() Opet po skrivećki, snimljena dva svirača ispred Pošte
![]() Svira jedan i kod Kazališta i u prolazu pod tornjem Pod Urom.
E ovaj zadnji nije pravio problem za slikanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E pa baš mi je drago da si stavila ove slike i napisala kako se točno izgovara Bulevard, jer ja sam uvijek to znala da se tako izgovara, da ne rečem da su me mnogi uvjeravali kako je to glupo, a 10 godina radila sam ba tamo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Baš ti hvala Baka na sličicama, otkada već nisam nikuda mrdnula, ni u Rijeci nisam bila već odavno, a volim riječke zelene površine, budu baš lijepo uređeni ti parkići i cvjetnjaci. kao student (davno, davno) stanovala sam na Potoku, pa blizu Guvernerove palače, pa na Trsatu., pa na zadnjem katu onih visokih nebodera - sjećam se dobro kako se je ljuljalo kad je puhala jaka bura.
A o kosom tornju su baš neki dan pričali na televiziji - navodno je bila neka greška u proračunu kad su ga gradili, kad su stavili krov toranj se je počeo kriviti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |